Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

No, jsem zvědav na důsledky přeexponovaného černošského rasismu...

5 0
možnosti
BG

Vaše starosti bych chtěl mít... ;-D

0 17
možnosti
MM

Jsem běloch, černoch a tudíž člověk! Kde je problém?

3 0
možnosti
Foto

Problém je, jde-li o blbce. A blbost si barvu pleti nevybírá.

8 0
možnosti
PC

Vynikající článek!R^

Jednoduché vysvětlení spočívá v tom, že se do popředí a na nejvyšší posty dostávají ty nejpodřadnější, všehoschopné charaktery. Proto se donekonečna opakují zvrácené totalitní režimy, založené vždy na zvrácených společenských hodnotách produkovanych těmito zvrácenými "lidmi". (Nelze napsat bez uvozovek, protože veškerá lidskost takovým tvorům prostě chybí)

23 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 26
možnosti
LH

Pozor na cévku Konrade, esenciální "žgryndy" jsou to co blábolíš!

3 0
možnosti
Foto

"Vážně už jsme tohle zapomněli, že si necháme diktovat od batolat s akademickými tituly ze sociálních věd, od agresorů s miliardovými majetky, kteří prostituují za peníze třeba s heslem "Black lives matter", od psychopatů, kteří se stávají politiky na základě hesel, která hlavně nemají nikoho urazit, od cynických právníků, kteří se stali soudci, ačkoli morálka je jim cizí? Nebo ve všeobecně příjímané infantilitě, která prý nikomu neškodí, necháme vyrůst nějakého dalšího hitlerovského diktátora a vzít nám to, o čem jsme nevěděli, že to máme?"Zdroj: https://burget.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=754256Díky Díky, pane Burgete za shrnutí těchto deformovaných jevů, které začínají negativně ovlivňovat náš svět. To už tu bohužel byl - a končilo to rozdělováním lidí na "lidi a nadlidi", plynovými komorami, koncentračními tábory, plynovými komorami, likvidací nepohodlných ras - a genocidou celých národů... Komu to slouží? Díky - a veliká KARMA. R^!!

34 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 27
možnosti
BH

Krásně a jasně popsáno.

Bohužel špatní mají větší mediální prostor a jejich demagogie vždy najde spoustu příznivců furt dokola.

18 1
možnosti
Foto

Myslím, že je již načase, aby se vzdělaní a moudří muži (i ženy) tohoto světa, kterých si všichni vážíme, k tomuto negativnímu jevu měli vyjádřit... Tak jako kdysi v minulosti.!

7 1
možnosti
  • Počet článků 232
  • Celková karma 29,97
  • Průměrná čtenost 2707x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik