Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Filipe, každá mince má dvě strany, a všechno je v lidech. A v tom je myslím řečeno to podstatné.

Mám slabost pro lidi, kteří umí. Ve všech profesích.

Když ale čtu, že na Staromáku je pivo za stopade, tak se mi otvírá ta pověstná kudla v kapse. Našinec si ho tedy asi nedá. Jakože nesmí mít chuť ani žízeň?

Přeji ti pěkný víkend!

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Marie, ano všechno je o lidech, v gastronomii je to úplně stejné jako v celém zbytku společnosti :-) Díky a přání rád opětuji.

1 0
možnosti

Je to tak.

p.s. já mám k restauračnim zařízení velmi kladný vztah...již od mládí :-))))

1 0
možnosti
Foto

Tak já to mám super, někdo musel do práce... já do hospody ;-D

3 0
možnosti

Ano, krásné pracoviště.

Mám to podobně: někdo musel jít spát, já na bar:-)))) A ty vzpomínky! Nejlepší tatarák u Zelené žáby, nejlepší krabí koktejl v Orlíku...:-)))) krásný časy!

1 0
možnosti
Foto

Ano, mimo ukojení základních animálních pudů přinést zážitek, o tom to je :-)

1 0
možnosti

Ano, naprostý souhlas.

1 0
možnosti
Foto

I60v51o 88C32i61l25i52c54h

4. 7. 2020 13:05

Nedávno tady tuším byl článek o tom kolik tam ti hospodští musí platit na nájmu, pak ty ceny dávají větší smysl.

2 0
možnosti

Ale jasně, je to centrum z největších. Tak je ale něco špatně. Tato cena je jen pro cizince. A tak to být rozhodně nemá.

Pod okny magistrátu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 643
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 2150x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik