Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já se těším, až si v pátek pokecáme naživo.:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Já taky, a díky za návštěvu Šárko :-)

1 0
možnosti
LV

Já bych Vám dal, že práce, co živila 35 let Vašeho tátu, pro Vás není. Do mišelinky s Vámi, tahat gumy! A teď si dám jedno, ale točený pořádně z vejšky, aby mělo hustou pěnu...

Karma, pane Vracovský, jako skoro pokaždý :-)

1 0
možnosti
JK

Já si myslím, že lidé, co nadávají jak jsou všichni hospodští zloději a že oni tam chodit nebudou, nejsou skupina lidí, co by hospody živili. Jsou to ti, co jednou za čtvrt roku přijdou, všechno zkritizují, snaží se dokázat, jak tomu rozumí a přitom mají toaletu na chodbě. Určitě je dobře znáte. Vám hodně štěstí a ať se daří.R^

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu i přání, které rád opětuji :-)

0 0
možnosti
MV

Včera jsme se vrátili z tridenniho vejletu na jih Čech. Dvě noci jsme bydleli na hotelu a tři dny jsme jedli po hospodách a, restauracích a bistrech. Všude velmi ochotni, servis všude dobrý až výborný, jídla vynikající. Mohli jsme sedět doma a vařit si sami - umíme to tak, že se u našeho stolu často sesedavaji sousedé. Ale řekli jsme si, že pomůžeme alespoň trochu těm, kterým stát zavřel kšeft a teď potřebuji vydělat. Doporučuji k návštěvě restauraci boutigue hotelu U Solné brány (tam jsme nocovali) a dobré je zajít do Solnice nebo Krajinske 27. Skvělé prostředí a velmi dobrá jídla. Držím palce, Filipe, v plánovaným projektu a přeju plno spokojených jedliku!

5 0
možnosti
Foto

Díky moc Marku za nás všechny :-)

0 0
možnosti
Foto

I45v91o 41C78i60l57i46c17h

4. 7. 2020 13:02

Jako člověk, který již 3x zcela změnil svůj obor Vás plně chápu. A jako štamgast v několika hospodách držím palce. Navíc taky teď pracuji v oboru, který ta panika dost drasticky umrtvila.

2 0
možnosti
Foto

Njn, já se trefil do černého, půl klientů v gastronomii, druhou ve školství .... Díky za návštěvu :-)

1 0
možnosti
Foto

R^Drzte se a bojujte, hospodsti

4 0
možnosti
Foto

Filipe, no a vidíš, já Ti přeji povedený víkend a dobrý start po COVIDU!R^:-)

4 0
možnosti

Filipe, každá mince má dvě strany, a všechno je v lidech. A v tom je myslím řečeno to podstatné.

Mám slabost pro lidi, kteří umí. Ve všech profesích.

Když ale čtu, že na Staromáku je pivo za stopade, tak se mi otvírá ta pověstná kudla v kapse. Našinec si ho tedy asi nedá. Jakože nesmí mít chuť ani žízeň?

Přeji ti pěkný víkend!

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Marie, ano všechno je o lidech, v gastronomii je to úplně stejné jako v celém zbytku společnosti :-) Díky a přání rád opětuji.

1 0
možnosti
ND

Tak já doufám, že hostinec Na staré sokolovně nepadne, vaří dobře a mají velkou zahrádku. Moje jistota, když už mě nebaví jíst to, co si sama ukuchtim.

Svoji pověst si hostinští, jako všichni ve službach, budují sami...

A ty kecy o zlodějích a podobně? Snad jich tolik není...

Co pak to, Filipe, asi chystáte?

2 0
možnosti
Foto

Díky Naďo za zastavení. Byl jsem přizvaný do projektu, který má primárně přivést do gastronomie nové mladé zájemce, sekundárně pak zlepšit její pověst a těm mladým vysvětlit, že ta krása toho řemesla je jedna strana mince, ale nesmíme zapomínat na tu druhou, jsme ve službách..

1 0
možnosti
PK

No máme v naší malinké vísce v ZČ také jen jednu malinkou hospůdku, ale obyvatelé by si na ní šáhnout nenechali, i když se tam jen čepuje.

A ten stereotyp, tak nevím Filipe je to cosičko jako zvyk a tak jako kmet se zkušenosti mohu řící, že se nám mužům všechno jednou stane zvykem, takže se tím už dlouho netrápím. Hlavně ať zaprší a v Kařízku ať něco dobrého uvaří;-DR^

3 0
možnosti
Foto

Já se přiznám, že mě ta pestrost práce zvlášť poslední roky drží ve střehu a pomáhá nepřešlapovat na místě... Navíc se díky tomu co dělám podílím od užitkové až po soutěžní gastronomii a pořád se učím, což je taky fajn :) Pěkný den do Kařízku...

0 0
možnosti