Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeny pane Kupce.Tento rozbor muzete prevest na vsechny "pravicove " strany v EU a USA. Podle spravne difinice "konzervativniho statu" s "konzervativni politikou" stat nesmi nic vlastnit co vynasi zisk, DENNE musi vytvaret a kontrolovat spravne obvzdusi pro busness a service. Tim predkladat a ukazovat moznosti pro kazdeho obcana k vybrani pro nej tu nejlepsi alternativu sluzeb.

Nebudu dale rozvadet ten rozdil mezi systemy konzervativnimi a jejich "nestastnych" uchylek. Zde neni jediny stat na svete, ktery je hluboce konzervativni. Dusledky teto praxe je poznat na vsech neduzich spatneho hospodarstvi.

Vam, pane Kupce, podekovani za tento clanek. Jiz jako prvni obcan s prispevkem, vas mohu ujistit napadani dalsich diskuteru na urcite body vaseho clanku. Muj pripevek je jen ukazkou, jak konzervatismus ma vypadat.

6 2
možnosti
PK

Zdravím do států Jardo, bohužel už ani v kolébce, v UK už neexistuje skutečná konzerva, bo pod vedením Davida Camerona došlo k výraznému odklonu od tradičního konzervativismu směrem k sociálně liberálním a levicovějším pozicím a byl to zřejmě počátek stírání posledních signifikantních rozdílů mezi Konzervativní stranou a New Labour. Takže nyní v Evropě máme již jen LK., možná Italská Forza Italia a třeba naše trikolora...nebo dojde ke změně směrování ODS...uvidíme. Co říkáš BLM a jak se to projeví v NFL?

1 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1781x
Ostravák žijící toho času v Praze.