Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Už je "Člověk z půdy", tedy i Člověk z Hradu ! Pokud chová rase - tak je to asi pak Prase hradní. Jak krásné téma, pro sociální baladu, Jiřího Wolkera ! Prase, je pak vlastně i takový "Host do domu". Podobně, jako "Poštovní schránka" I tento tvor - "Není ledajaká věc" ! Ta schránka - "Je na rohu ulice, kvete modře a lidé si ji váží velice" ! Škoda, kus plechu někdy předčí živého člověka ... !

Cosi podobného pozoroval V. Škutina - "Na hradě plném bláznů". Vypadá to, že tam řádí zvláštní druh choroby. Obsada, je již vůči čemukoliv imunní, nu poctivé prase nepřežilo. Doufám alespoň, že byly dodrženy základní předpoklady Protokolu. Tedy, že nebohému tvoru - Stáhli Bojovou zastavu, na půl žerdi ! ... :-)

2 0
možnosti

Ano, kdyby byla ta čuňata spolu na fotce, bylo by tězké rozeznat, které je to nemocné, a patří na porážku. To by se ta rovnost potvrdila.

2 0
možnosti
JL

Rozumějte tomu dobře, Mynář to prase musel zachránit, jinak by pošlo.;-DR^

9 0
možnosti
PL

P96e68t96r 97L73o41r98e67n15c

19. 4. 2020 19:04

Však já tomu rozumím dobře, "Mynář, to pra.e, musel zachránit...."

Ale co musel zachránit? ;-)

4 0
možnosti
MS

Jenom ještě dodám, že kromě vyšetřování dotačního podvodu, ještě policie vyšetřuje nákup pozemků a dopis z čínské ambasády Kuberovi. Prostě se Mynář povedl.

8 0
možnosti
MS

Karel Steigerwald má hezký článek v Reflexu. Možná bude divadelní hra "Prase peče prase". Jsem rád, že se k činům rozhoupala konečně i vláda, která věc předala zlínské hygienické stanici k prošetření.

4 0
možnosti

R^

Hradní pán je Hradní Pán! A jeho rádcové jsou jako rádcové z pohádek! Na nich je vidět, že žijeme jako v pohádce a nežijeme v právním státě!

:-)

7 1
možnosti
Foto

Že by hradní pán dostal chuť na ovárek, jelítko či jitrničku?

2 0
možnosti
JS

mě zabíjačka u Mynáře vůbec nevzrušuje, věřím, že až se objeví hospodyně jandová, tak ho dodatečně udá,u souseda byla taky a ani by mě nenapadlo ho nabonzovat a to neměli ani roušky, když ochutnávali prejt

5 4
možnosti
MV

No... pokud by Vás zabijacka vzrusovala, bylo by to na návstevu specialisty. Takže dobrý.

7 0
možnosti
JK

Tihle "papaláši" kolem Zemana, jakož i prezident sám se nám smějí do ksichtů a demonstrují, že oni můžou všechno. Ovšem s jejich podporovateli to nehne. Vám karma. R^

19 0
možnosti
DS

Souhlas. Ve všech skutečně demokratických státech by člověk s tak vysokým postavením ze svého postu odešel sám (tedy ten, kterému neschází svědomí, sebereflexe a morálka) anebo byl odejit, ale my jsme v naší zemi a jde o Zemanova koně. Ale jaký pán, takový pes. Díky, HonzoR^

17 0
možnosti
Foto

R^ Karma.

A vzhledem k dočasné nepřítomnosti několika "zvláště vybraných jedinců" v diskusi, lze soudit, že i oni tam byli ;-D

14 3
možnosti
JR

J64a52n 74R40á56ž

19. 4. 2020 18:50

Ty "zvláště vybrané jedince" jste si mohl odpustit.Rv

1 1
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,66
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz