Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Tak tady myslím není moc prostoru na spekulace - Plesl už mnohokrát dokázal, že je tak zvaně politicky nekorektní, tzn. nedělá mu problém nakydat špínu na jiné lidi.

10 0
možnosti
TB

Plesl to napsal jako soukromá osoba na nějakém twitteru. Kdyby to napsal coby redaktor zde na idnesu, tak by nepochybně měl dostat padáka, jinak to je jeho soukromá věc, byť ne šťastná nebo zasluhující pochvaly....

Mimochodem, nedávno jste psal blog o Okamurovi a vcelku jste souhlasil s myšlenkou, že se může veřejně označovat za Pitomia...pak tedy měřme stejným metrem, pokud se Okamura takto může označovat, pak jistě nevadí, když o někom někdo prohlásí, že vypadá jak po vyhulení jointa ;-)

20 4
možnosti
MV

ach jo

pan Turner neni sefredaktorem celostatniho media

clovek v takove pozici by mel hodne vazit, co napise nejen do clanku pracovnich, ale i to, co napise do privatnich twitteru nebo na fb

7 1
možnosti
MV

zacina prituhovat a tohle je dost dobry priklad toho, jak zaukolovani novinari jednaji

Babis a jeho "tym" se nebudou stitit niceho

karma za dnesni blog, Jirko

i tohle (aktivita pana Plesla pro poteseni pana Babise, nebo na objednavku z PR tymu premiera) pridava dalsi duvod k memu rozhodovani o setrvani na zdejsim blogu

preju fajn den

7 8
možnosti
MV

Mirka Pantlikova - moje denni víla...

3 0
možnosti
MB

OK. Ale když jste tak útlocitný, zarazilo vás někdy, jak zhusta různí novináři někoho označují za "pitomia", xenofoba, rasistu, nacistu, agenta Číny či Kremlu, zloděje, tuneláře atd.. ?

12 0
možnosti
Foto

A také nadávají neomaleně prezidentovi a prezimierovi ČR ? Zejména na "Bakalovýchů mediích? A co naši blogeři na blozích iDNES?

7 5
možnosti
PH

Kundra, Šafr, Moláček, Pehe, je jich celá hromada. Ty jsou vzorem pro novináře.Rv

6 1
možnosti
SB

Když měřit stejným metrem tak tedy všem a ve všech případech.

Víte, zrovna včera tady byl článek o Milanu Paumerovi, společníkovi bratrů Mašínů. Hodně lidí v diskusi psalo, že usmrcení člověka, který za bolševického režimu dělal policistu, nebylo vraždou. Já jsem do disuse napsal, že lidem, kteří zastávají tento názor, by mělo vadit, že generál Petr Pavel byl za bolševického režimu nikoli policistou, nýbrž přímo vojákem z povolání. Přitom armáda je s režimem spjatá více než policie. Armáda je zde výhradně pro režim, zatímco policie vždy řeší i věci na režimu nezávislé, jako třeba obecnou kriminalitu, výtržnosti opilců v době nočního klidu, dopravní nehody, pátrání po nezvěstných osobách apod. Svým vstupem do řad vojáků z povolání kdokoli, kdo to udělal v době totality, se zavazoval, že za zájmy Sovětského svazu bude zabíjet Američany, západní Němce, Holanďany, Italy, Brity atd. a že k tomu bude vést a nutit i své spoluobčany, kteří budou nedobrovolně povoláni do zbraně.

Dostal jsem hodně záporných hlasů právě od těch, kteří usmrcení policistů skupinou kolem Mašínů schvalovali.

Jak je to tedy s tím měřením stejným metrem? Honzátko a Kašík služnou v policii ztratili dvou čest, ale Pavel vstupem do armády, tedy ještě více prorežimní složky ozbrojených sil, ji neztratil?

Samozřejmě hovořím o vojácích z povolání, nikoli o tom, že základní službu si musela odkroutit většina mužů proti své vůli.

Když měřit stejným metrem tak vždy a všem.

9 8
možnosti
Foto

Mašínů si vážím a pan generál Pavel je pro mne, podobně jako Pithart, člověk, který svého času dobrovolně sloužil bolševikům

0 0
možnosti
DV

D32a79v71i54d 18V95l52k

8. 4. 2020 10:17

Šéfem Idnesu je prostě Babišuv poskok. Idnes bohužel není objektivní zpravodajský portál, je subjektivně nakloněn svému majiteli Babišovi, kterému slouží jak PR kanál a taky beranidlo na konkurenty. Takže tento svobodný názor na Idnesu může zaznít jen na blogu umístěném vzadu dole a to díky odvaze adminů.

Druhá věc je , že každý bloger bohužel slouží a to vědomky(protože to ví) jako ekonomický nástroj vydělávající peníze panu majiteli Babišovi a tím ho ekonomicky podporuje. Okecávat si to může jak chce i já to dělal, ale je prostě součástí mašinerie jménem Agrofert a maká na Andyho. Což je smutné a psychicky devastující.

15 5
možnosti
Foto

Tak ještěže tím šéfem nejste Vy. To by bylo dílo....

10 12
možnosti
RC

Da se dlouhodobe vysledovat snaha o dehonestaci Piratu ze strany holdingu, takze tohle do toho jen zapada....

Sef holdingu totiz u Piratu, na rozdil od jinych stran, nemuze poukazovat na jejich chyby z dob, kdy meli vladni odpovednost, nebot jsou novi... Takze na to jdou jinudy.

I proto tak casto u lidi, kteri jsou jasne anonisticti (a mozna jen placeni) muzeme cist vyrazy jako fetka, neni matros, zhuleni, atd. Aniz bychom mohli nekdy nejakeho zkuleneho politika Piratu nekde videt.

5 7
možnosti
Foto

;-D se podívejte, co koleuje po FB.... a pak vyprávějte něco o dehonestacích....

3 4
možnosti
Foto

Pan Plesl jako soukromá osoba si může tweetovat, co ho napadne.

5 7
možnosti
Foto

To je velmi moudré vyjádření:-), ovšem v článku není uvedeno nic o tom, že se takto vyjadřovat nesmí, je tam pouze můj názor, že se takto vyjadřovat nemá a jak to lze vnímat. Takže by mi přišlo ještě o něco moudřejší, kdybyste vyjádřila svůj názor, zdali se pan Plesl vyjádřil vhodně či nikoli.

12 1
možnosti