Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Věk je pouhé číslo. Věkem se nemění mozková kapacita. Pokud ji někdo měl v mládí nízkou, tak ji má nízkou ve stáří a naletí šmejdům stejně tak by naletěl v mládí. Dnešní senioři chodí na rokové koncerty, diskotéky, na pivko, do divadel na koncerty, sledují politiku nadávají na Bureše na slevy na dráze á podobně.

1 1
možnosti
Foto

Moje tchyně v 94 letech na mne působí chytřeji než v 70, kdy za ní o všem rozhodoval tchán.

1 0
možnosti
VH

Souhlasím, je lehké kritizovat, ale za mě ČT 1-!R^

9 5
možnosti
LV

Na příkladu svých rodičů - a nejen jich, vím, že televize je pro ně základním zdrojem informací. Počítač nemají, internet tudíž nesledují, mobilní Aligátor umí volat a psát sms, toť vše.

Pak Kotyk vypustil oblak sirného pachu ještě dřív, než vůbec mohl ten program vidět. Je zjevné, že ČT mu leží v žaludku, a proto nelze očekávat, že až se ten program rozběhne, jeho rétorika bude jiná.

Přesně v souladu s Vaším titulkem - Jen si kopnout.

9 5
možnosti
Foto

Nebude jiná, na to můžete spolehnout.

3 4
možnosti
Foto

Já Vám děkuji za podporu. Jsem rád, že jste stejného názoru na práci ČT. Mým cílem byla kritika na její neschopnost informovat veřejnost tak, aby nepropadala depresi a chovala se rozumně. Což nedělá. A také nehodlá, a proto zřídí alibistický kanál ČT3. A ještě něco. Při pohledu na Vaši fotografii si dovolím upozornit, že jsem žil 17 let v Izraeli. Jako novinář. Takže možná vím něco o tom, jak se chovat za krizové situace a ke starší generaci.

7 6
možnosti
Foto

Deprese na mne pravidleně padá, když sleduji vyjádření pana premiéra.

Vy tedy vlastně kritizujete ČT za něj.

Děkuji vám, že popisujete premiérovu neschopnost informovat veřejnost tak, aby nepropadala depresi.

11 5
možnosti
ND

Také se na ct3 těším, přesně jste vystihl, chtěl si kopnout ten člověk...

5 2
možnosti
Foto

Martine, dvě věci.

A/ díky za obrázek, vidím, že zdárně pokračujete správným směrem a jsem zvědav, jestli Vám admini povolí i finální obrat ;-)

B/ Článek pana Kotyka jsem nečetl a číst nebudu (už dlouho si vybírám jen některé blogery, u nichž vím, že mají co říci). Televizi jsem přestal sledovat přesně z těch důvodů, které jste popsal. Ony "tiskové" konference premiéra, který chaoticky vykřikuje samé "já", "my" jsme zařídili, udělali apod. jsou otravné (roušky ani respirátory prostě nejsou (psáno čtvrtek ráno - prý možná koncem týdne). Takže lékaři pracují v rouškách, které jsou zcela nefunkční (šité doma z čehokoliv), které nechrání ani je ani pacienty. Umím si představit, jak jsou lidí vyděšení (slýchám to v práci), snažím se je zklidňovat, říkám jim, co mají dělat (nechodit ven, pít zázvor, jíst česnek a cibuli - vše silně viricidní). Takže - pokud bude TV3 poskytovat těmto lidem užitečné informace ( a ne ty, jak strmě stoupá počet zjištěných onemocnění ), pokud jim dodá potřebnou odvahu (a nikoli depresi z "tiskovek", kde se neschopný premiér staví do role vůdce státu, na což samozřejmě nemá žádné dispozice a je to už naprosto zřetelné), pak je tento kanál jednoznačně užitečný.

Všem přeji pevné zdraví, optimismus a pomoc Ha šem.

17 4
možnosti
Foto

Já bych se pozastavil nad tím "zcela nefunkční" roušky.

Technicky s těmi průmyslovými v parametrech prohrají, ale opravdu je účinnost nulová?

Ty doma šité roušky mají ještě jeden významný efekt: lidi můžou aspoň něco málo udělat. Protože jinak by seděli doma a jen čekali, až je to skosí a zabije.

Takto se zajímají, je to viditelné znamení, že si jsou vědomi potíží a že je třeba změnit obvyklé chování.

A tohle asi docela funguje: včera jsem musel jít na poštu poslat naší babi (82) dopis pojišťovně, která jí chtěla zvýšit pojistku. Naše malá pošta měla na dveřích žádost, aby lidi chodili po jednom a s rouškou, lidi stáli ve frontě venku s odstupy kolem 2 metrů a všichni s rouškami. Uvnitř paní bez roušky (za sklem), na rukou chirurgické rukavice a doporučovala platit kartou.

Tohle jsou opatření, která asi nějaký efekt mají, ale lidi to musí dělat proto, že chápou, že to má smysl. Na základě pouhého nařízení to budou mít snahu nějak obejít.

Lékaři by ale skutečně měli mít respirátory (aktivní ochranu), to je jasné a snad se to už konečně zlepší.

3 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy