Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Tak jste byla prokleta? Zajímavé! V Boha to nevěří, ale proklínat to umí! Dovedu si představit, jak zuřil, když jste mu to vzala před nosem. Tak Vás musel proklít. Asi neumí nic jiného. Úsměv je lepší! I Vy jste se polepšila! :-)

0 0
možnosti
Foto

Speciálně na Vaše přání :-)

0 0
možnosti
Foto

Když jsem včera vstupovala do sámošky v přestrojení za lupiče (tj. s šátkem přes obličej), došlo mi, že už není co loupit (no pár kousků bio, racio, zrní, atd. tam zbylo ;-)). Rejži zatím máme. Lepší je chodit do malých sámošek, tam se občas na člověka usměje štěstí. :-):-)

0 0
možnosti
Foto

Ještě že u nás na vsi je všeho dostatek, jinak bych ti v té Bile se svou "výškou" lítala kolem kotníků;-DMoc zdravím, hlavně humoru zdarR^

1 0
možnosti
Foto

Jitko, my, drobnější postavy to nemáme lehké. Také si dopředu vyhlídnu nějakého slušného pána, nebo hocha, který mi na požádání zboží z vrchního regálu zboží podá. Posledně mi jeden mladík ochotně podal broskvový kompot.. Nemáme to lehké, ale být zase tak vysoká, aby mi hlava vyčnívala nad regálem, bych si také nepřála. A k článku: Někteří lidé se někdy chovají "urvi co můžeš a nehleď napravo -ani nalevo). Smutný pohled). Velké zásoby si také nedělám, rozčiluje mě to. Díky Ivanko. Zdravím. :-)R^

0 0
možnosti
PL

Moje ženuška mi dala jasný seznam, když jsem šel do obchodu - víno a šampáňo. Bez mouky se obejdeme, hlad koronavir nezpůsobuje, ale stres ano.

1 0
možnosti
Foto

Já chodím z krámu s jednou igelitkou:-)

0 0
možnosti
Foto

R^Dobře jsi udělala, že jsi to tomu magorovi sebrala;-)

0 0
možnosti
Foto

Snad to nějak vydejchal :-)

1 0
možnosti
Foto

;-D V Novém Kníně měli vše, ale když jsem s berlemi stála u regálu s olejovkami, jistá dáma mě přejela. A pak pravila. " Stojíte tu moc dlouho." Asi tušíš, jak jsem na ni vřeštěla. ;-) PS. V NK je první nakažený z regionu. Taky.

0 0
možnosti
Foto

Asi měla hlad. P.S.: Přežila?;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak já nevím, kde nakupujete. V naší malé samoobsluze mají všechno a na větší nákupy jezdíme do nepříliš vzdáleného Kauflandu, a tam jsem zatím taky viděl všechno. Synek (bydlí na privátě) jel onehdá do Globusu a říkal, že tam neměli některé věci, které si jako chudí studenti kupují, ale druhý den doplněno.

1 0
možnosti
Foto

Tak u nás je to podstatně horší

0 0
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,14
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy