Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Rusko prokazatelně lže, jak je patrné.

6 3
možnosti
ZZ

Ředitel CDC Robert Redfield na slyšení před americkým Kongresem dne 11.03.2020 ve věci nákazy Covid -19 v USA přiznal, že při posmrtných testech některých pacientů se prokázalo, že tito skutečně zemřeli na Covid-19 a ne na obyčejnou chřipku a vše se odehrálo již v prosinci minulého roku, či-li dva měsíce před tím, než se nemoc rozvinula v čínském Wuhanu. Molekulární bioložka z Prahy Soňa Peková potvrdila, že Coronavirus má laboratorní původ a vykazuje prvky laboratorní manipulace, což každý odborník na molekulární biologii snadno rozpozná na konstrukci viru. Čínská vláda podle posledních informací považuje za zdroj Coronaviru elitní výzkumnou laboratoř amerického námořnictva NAMRU-2. Divize má své laboratoře ve Vietnamu, Laosu, Singapuru, Thajsku, Indonésii a na Filipínách, takže mohl uniknou záměrně, nebo náhodně z některé z těchto laboratoří NAMRU. Důsledkem je celosvětová nákaza Covitem-19. Umíráme vinou lidských, neskutečných zrůd.

2 4
možnosti
Foto

Zdroj Vašeho tvrzení?

5 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že nemocí trpí mnoho Američanů a hodně málo Rusů, je to málo pravděpodobné a nabízí se spíš opačné vysvětlení.

5 1
možnosti
Foto

Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby Rusové netestovali (a tedy neznali počet nakažených), když je na tom jejich zdravotnictví tak špatně, jak tu líčívá pan Ziegler. Ostatně kdysi jsem ho viděla na vlastní oči, ovšem je to už dávno, teď tam mají kapitalismus.

0 2
možnosti
Foto

Velmi rafinovaný způsob, jak mezi čtenáře iDnes rozšířit fámu, že za šíření koronaviru mohou USA a farmaceutické firmy.

Bžný čtenář totiž ruské televizní kanály vůbec nesleduje, takže by se to bez Vás nedozvěděl....

8 2
možnosti
Foto

Tak myslím, madame, že kolega Ziegler je ten poslední, kdo by tu chtěl šířit antiamerickou propagandu.;-D

6 3
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,40
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz