Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Šiku, to není blog o koronaviru, ale o sounáležitosti, vzájemné podpoře, a ohleduplnosti.

Za to moc děkuji.

6 0
možnosti
Foto

Pane Šiku, souhlasím, ale obávám se, že je to boj s větrnými mlýny. Pokusil jsem se včera odlišit a vnést na blog trochu humoru, ale jak řekl Ladislav Smoljak ve filmu Jáchyme, hoď ho do stroje: je to marný, je to marný, je to marný.

2 0
možnosti
Foto

J79a61n 65Š16i10k

16. 3. 2020 21:33

Pane Davide, já myslím, že marný to není. I když bude jeden článek ze sta hezký a přečte si ho jen jeden člověk, kterému zlepším den, stojí to za to. Protože on když bude mít dobrou náladu, tak rozesměje svou ženu a laskavým slovem ocení své děti. A jeho žena udělá radost svým dvěma kolegyním v kanceláři a jeho děti budou bavit ostatní ve školce, včetně paní učitelky, a tak dále, a tak dále...My nedohlédneme, co všechno ovlivníme, cokoliv napíšeme. Čtenost na blogu nesvědčí vůbec o ničem, jde jen o počet kliknutí a nic víc. Proč bychom nemohli být světlem v temnotě? Už jen proto, jak krásně to zní..Jsem naivní, a co? :-)Krásný večer a děkuji za zastavení :-)

2 0
možnosti

Nejlepší spojení proti Lady Koroně bude, až doktoři a prodavačky dostanou respirátory a všichni občané budou na veřejnosti a hlavně v potravinářských prodejnách povinně nosit roušku (alespoň pořízenou svépomocí, když vláda těžce zaspala).

1 0
možnosti
Foto

J54a52n 51Š66i11k

16. 3. 2020 21:24

Víte paní Šikulová, já si myslím, že rouška, prášky, vakcína, že to jsou všechno jen berličky, které mohou pomoci. Ale rozhodující je vnitřní klid. Co mi bude platná rouška, když budu plný stresu, obav, strachu, vzteku...Možná teď přežiji virus, ale všechno ostatní se nahromadí a propukne později. Až to nebudu čekat...Těžko říci, co je horší. Hezký večer

1 0
možnosti
Foto

J26a62n70a 85M80a73j75o27v42á

15. 3. 2020 18:36

Celý den na to dneska, Honzo, myslím, Že se mi chce psát o bábovkách, o tom, jak je dnes moderní háčkovat a samozřejmě o Vych obvyklých tématech. Nějak jsem si pod tím coronafokusem netroufla... Tak jsem pekla tu bábovku. O to větší dík vám.

3 0
možnosti
KT

My jsme na našem facebookovém účtu začali na pokračování uveřejňovat jednu naší interaktivní knížku pro děti, když jsou teď doma.

3 0
možnosti
  • Počet článků 407
  • Celková karma 17,33
  • Průměrná čtenost 1350x
Žijme přítomným okamžikem, ale nezapomínejme, že kdo nezná minulost, nemá budoucnost. 

 

"Spatřit svět v zrnku písku a nebe v divoké květině. Zachytit nekonečno v dlani a věčnost v jedné hodině". William Blake