Diskuse

Trikoloravirus

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O preference Trikolóry bych si nedělal zase takové starosti, do parlamentních voleb jsou ještě skoro dva roky. Trikolóra má charismatického lídra, který umí brilantně formulovat problémy dneška, čímž je o koňské délky před předáky tzv. "Demokratického bloku", jimž jejich politická korektnost ale hlavně předpodělanost nedovolí říct nic konkrétního, natož kontroverzního.

Jedinou nevýhodou Trikolóry je to, že Klaus nemá ve straně žádné další osobnosti, které by se dokázaly v médiích profilovat. Jenže to nemá žádná strana. Parlamentní strany jsou plné šedých myší, třesoucích se o svou sesličku a doufajících, že jim to vydrží ještě alespoň na jedno volební období a neodvažují se proto ani trochu vystrkovat čumáček.

Já vidím budoucnost Trikolóry jako nadějnou.

25 10
možnosti
Foto

blbců jak naseto, čili naděje tu je:))

5 9
možnosti
JZ

Nepřestane mě fascinovat, kolik toho podle "liberálně-demokratických" propagandistů za půl roku existence stihla "ukázat", "dokázat" a "prokázat" politická strana, která se primárně soustředí na parlamentní volby, které budou až za další rok a půl. To prostě nevymyslíš:-)

15 0
možnosti
PK

Taky o tom přemýšlím, proč tak tato nově vznikající strana vyvolává tolik vášnivých debat a odsudků...;-D

13 0
možnosti
MB

Tahle strana je sice dělaná "na koleně" ..ale poctivě a dlouhodobě.. Nejen jako nějaký ad-hod projekt pro konkrétní volby (viz. množství politických stran v obálce s volebními lístky). To se, myslím, musí vyplatit. Jejich program a hlavně pohled, co já vím, oslovuje spoustu lidí.

Takže ta strana je ve fázi trpělivého budování regionálních sdružení... a taková struktura je základem opravdové strany. Bude záležet, jak zmobilizuje voliče těsně před volbami.. Nemá cenu předbíhat ještě za syrova.. dokud má nálepku "strany jednoho muže". Tak nějak to definoval sám Klaus v jednom z rozhovorů..

Byl bych rád, aby se Trikolora do sněmovny dostala, už jen proto, že ostatní strany by její témata musely vzít vážně na vědomí. Zatím si tam ve sněmovně pytlíkují ten svůj pseudokorektní liberalismus, rušeny jen (přece jenom poněkud monotématickou) SPD.

19 3
možnosti
JK

Zdá se slovům "poctivě a dlouhodobě" přikládáme zcela jiný význam a to bude ten důvod vaší zahleděnosti do politické odnože "Institutu V.K." v majetku Kellnera.

2 6
možnosti
JP

...dvě velké strany....děkuji, nechci, ta snaha už tu jednou byla - opoziční smlouva...

3 1
možnosti
EZ

A je to tady. Koronavirus v ČR, Turnerovi napadl mozek!

16 3
možnosti
GK

To už dávno před koronavirem. Tenhle blábolblog je toho důkazem.

12 2
možnosti
Foto

Rád čtu Vaše články, Jiří, protože vyjadřují zcela mé postoje. R^

5 7
možnosti
ČP

Vy taky kývnete na každou blbost...

17 1
možnosti

Koukám že jste se vrátil z Delf ;-)

8 0
možnosti
Foto

Témata, které nabízí Trikolora už nabízejí Okamura a komunisté,jen z jejich voličů může získat junior nějaké získat a moc jich nebude....to bylo kdysi slávy kolem Robejška a Realistů, nakonec z reálných 20 procent zbylo jedno:-)

7 13
možnosti
RW

Trikolora nenabízí žádná "témata", řeší "témata", která jsou aktuálně na stole a je samozřejmé, že tedy řeší to samé co ostatní. Návrh řešení nastolených "témat" je u trikolory je naprosto odlišný, než u ostatních stran. Jediné co má trikolora společné s tím co nabízí komunisté či Okamura je to, že odmítá součaná řešení, která se ukázala jako nefunkční. Na řešení těchto problémů má, ale naprosto odlišná východiska, liší se v navrhovaných řešení a naprosto se liší i ve výsledcích kterých chce svými návrhy dosáhnout.

Takže buď vůbec netušíte o čem píšete, nebo to víte a lžete záměrně - to ať posoudí vážený čtenář.

10 1
možnosti
LC

... Piráti se měli stát spíše výraznou frakcí nějaké středopravé „superstrany“ ... Piráti ve straně napravo od středu? Ti mají "lepší" nápady než dnešní komunisté.

18 1
možnosti
Foto

Trikolora namíchala smrtelný mix. Pravice, která chce být tradiční, křeťanská, rodinná, proti EU, v NATO jen trochu, ... Potom si kdekdo lehce vybere dvě nebo tři líbivá témata, ale dalších pět ho spolehlivě odrovná. Proč nechtěli být moderní suverénní pravicová strana? Neřešit sexuální orientaci "rodin", ale hájit práva dětí. Být pravicový a hájit práva pracující většiny - pravice není dnes o podnikatelích, ti velcí si pomůžou sami, menší ocení, že nebudou sponzorovat tolik lidí s nataženou rukou a zde je to spojují s pracujícíma, tedy skupinou, která nestojí s nataženou rukou. Cílem má být přesunout všechny, kdo pracují, do skupiny, která nebere dávky. Pomáhá s palčivými tématy, tedy hlavně s bydlením. Další témata měla zůstat zalezlá v koutě (EU, NATO, uprchlíci) nebo zde nevystupovat postojem asi zdrhnem, ale jde nám o změnu.

1 9
možnosti
RW

Jak třeba chcete zajistit "Cílem má být přesunout všechny, kdo pracují, do skupiny, která nebere dávky." ? Stovky miliard se přesouvají od pracujících na nesmyslné projekty jako jsou uhlíkové odpustky, solární dotace, dotace agrofertům a pod. Nechat tyto peníze občanům ať sami rozhodnou jestli je investují do elektromobilu, nebo do podnikání, kde zaměstnají toho kdo zatím pobírá dávky. Dnes už to není možné bez omezení vlivu zájmových skupin, které tvrdě podporuje EU. Společným jmenovatelem všech nesmyslů přicházejících z EU je větší závislost občana na státu, společným jmenovatelem všech nesmyslů přicházejících z NATO je závislost na mocnostech (či těch co se jimi cítí...).

Počet lidí pobírajících dávky dnes nelze podstatně nesnížit ani jejich přesnějším nastavením, ani tištěním peněz, ale jen a pouze uvolněním aktivity lidí, která je svázaná dnes už ultralevicovou politikou a ekonomikou.

9 0
možnosti