Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

No... Pane Turnere, vy ten svůj text píšete na blogu v médiu vlastněném „oligarchou“. A v tuto chvíli máte ten svůj text na titulní straně. :-):-):-) Umožňuje něco takového třeba ČT?

Ne, v ČT se jen recyklují stále stejné tváře reprezentující stále stejné názory (a kdo má jiné názory, ten je ruský agent – a do ČT nesmí mluvit).

A ještě něco: Za média „oligarchů“ nemusím platit vůbec nic a ani je nemusím číst/sledovat. Ale pokud chci mít televizní přijímač, tak musím POVINNĚ platit ČT, i když ČT nesleduju.

16 4
možnosti
Foto

Přesně tak, oligarchové vlastnící soukromá média po nás nevyžadují žádné peníze R^R^R^

2 3
možnosti

To jako myslíte vážně, že veřejnoprávní média nejsou ovládána oligarchy? V tomto případě konkurenčními?

2 0
možnosti
LH

A těšil jsem se na názor, žádný nebyl. Pokud nejste aktivista, tak prostě veřejnoprávní otřesný.

6 2
možnosti
JR

J10a15n 67R26á97ž

3. 2. 2020 17:21

Když jsem viděl nadpis, čekal jsem v článku objektivní hodnocení kvality celé plejády médií vlastněných různými "oligarchy" v analytickém srovnání s těmi veřejnoprávními.

Bohužel obsahem článku je pouze kopnutí si primárně do Plesla, neb je šéfredaktorem MfDnes, což je medium, které autor evidentně rád nemá a tím sekundárně do Babiše. Takže nadpis je jen ukázkou bulvární upoutávky na nic neříkající článek.

18 5
možnosti
Foto

propagand je univerzální, všechna opravdu silná média tvrdí stejnou notu, odchylují se jen ve víceméně nepodstatných detailech .... vlastnictví zde nerozhoduje

4 3
možnosti
JD

Taková Barbora Tachecí na ČRO je zárukou zaujatosti. Nikdy nezklame.Rv

15 0
možnosti

nečetl jsem váš článek jen reaguji na nadpis : každá kočka chválí svůj ocas říkávala má babička...veřejnoprávní televize pár příkladů: americké volby presidenta : naši reportéři vyhlašovali Clintonovou a už dávno vedl Donald...ale vlastně proč přesvědčovat přesvědčené...že? tak hezký den a klid v dušiR^

12 0
možnosti
KS

Čeho že měli ti reportéři tímto ďábelským plánem (vyhlašováním Clintonové) dosáhnout? Mělo to někoho ovlivnit? Jak a v čem?

1 0
možnosti
Foto

Veřejnoprávní média si též přivlastnila skupina oligarchů, takže mezi veřejnoprávními a soukromými médii není žádný rozdíl.

12 16
možnosti
AF

Typické fake news. Tohle je docela důležitá věc, takže když máte důkazy, tak je řekněte. Když nemáte, tak řekněte, že je to ryze Váš osobní názor.

.

8 1
možnosti
Foto

Tak kde je Bobo,tam to vždy dost smrdí....naposledy to zasmrdělo při výprasku Hlavy vzhůru,skupinky nadšených obdivovatelů Klause,zbyla jen ostuda,jedno pošramocené ego a dluhy které dodnes nikdo nezaplatil....kolik lidí chtělo tehdy "konzervativní pravičáky"? 0,1procent...;-)

15 3
možnosti
Foto

Napsal jste to výborně, Jiří. Stran paní Bobošíkové - je natolik známá, že jsem nepodlehl možnosti si ji přehrát v avisovaném odkazu - starám se také o svou duševní hygienu.

17 1
možnosti
Foto

:-)Děkuji, Tomáši a vůbec se vám nedivím. Ona se ta hygiena, jak jistě víte, se nesmí zanedbávat pořád.

4 0
možnosti