Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Moc pěkné. Ten výraz velkolichvářství je úžasný. Také mě děsí to hnutí mysli ing. Zemana, zapomněl jste totiž na jeho vzpurnost (že nepojede do Ruska) po vyjádření Kremlu k uzákonění 21.8. jako památného dne.

On nás tím jen vodí za nos. Tak jak to s dvojitým maskováním dělají agenti. Tvářím se, že pracuji pro jednu stranu, ale jakoby pracuji pro druhou, ale ve skutečnosti pracuji pro první.

7 0
možnosti
Foto

R^Děkuji. Dobře, že jste připomněl ostentativní vyjádření směrem ke Kremlu. Celé to má takový charakter šaškárny. Myslím si, že veškeré komentáře k počinům hlavy státu už by nadále měly mít jen formu satiry či silné nadsázky. Vážně se tím zaobírat je asi zcela nesmyslné.

3 1
možnosti
JK

Nasazenou tvář moderního revolučního politika Zeman nenávratně ztratil, už je vnímán jen jako ochránce rudého režimu a jeho zvrácených krvavých idejí. Navržením Válkové z trendu nevybočil, spíš naopak, žehlení Křečkem moc nepomáhá. Konec jeho vlády se blíží a on odhaduje, zda je ještě čas na nápravu reputace, možná ano, jen ti rádcové, ti ho nenechají, na to se v tom točí moc peněz.

Miloš je střídavě schopen ukázky na veřejnosti (i když omezené) a lenošení v Lánech (pyžamové dny) či jinde. Po každé ukázce je lenošení, jen se to lenošení protahuje čím dál více. Je otázka jak dlouho v kuse dokáže Miloš udržet pozornost, resp. co je v možnostech doktorů. Evidentně návštěva Číny je už mimo možnosti a dokonce i hodina se Soukupem je hodně. Takže kolik vlastně času má Miloš na nápravu reputace?

6 1
možnosti
MJ

No pane autore, já ač nepochopitelné, mám v posledních hodinách stejný pocit ale on to Miloš zase dá.

1 0
možnosti
AM

Několikrát převařené bláboly RvRvRvRvRv

4 5
možnosti
DP

To máte pravdu, Zemana už neposlouchají ani jeho vlastní voliči, akorát pořád, bohužel, kývou, protože jsou tak cvičeni.

2 0
možnosti
Foto

Sub specie aeternitatis, všechno je možné. Osobně bych panu prezidentovi velice přál dobré zdraví a pokojný život bez enormní a za daných okolností jen obtížně zvladatelné zátěže tak náročného úřadu. Také myšlenkově se člověk může měnit a zrát.

Od nedávné doby provázené symptomy jako například Lukašenkovo okaté přilnutí k Číně, zřejmě Putinovi natruc, se zdá, že se v mezinárodní politice různé věci všelijak přeskupují. Zkušenosti s dosavadním chováním pana prezidenta však velí brát s velkou rezervou většinu jeho navenek projevovaných postojů.

Karma za článek R^R^R^

9 0
možnosti
Foto

Děkuji, Marku, a :-)R^

1 0
možnosti
SN

:-)........Čaputová.....neznámá hvězda vylétla z neznáma.....dokonalá mediální masáž dokáže své! !!!!!!

4 14
možnosti
OZ

....jo, všimli jsme si toho u tebe, Srando:-)

14 3
možnosti
OZ

Inu, i negativismus, zloba a žluč někdy a u někoho působí jako životní motor...:-)

9 1
možnosti
Foto

To mi mluvíte přímo ze srdce. Miloš Zeman je toho živoucím příkladem.

4 2
možnosti
Foto

To s tou Čínou mě také překvapilo, ale jelikož mu nevěřím, tak počkám, až tam opravdu nepojede. Jinak já bych upřednostnila tu abdikaci. ;-)

Karma:-)

14 5
možnosti
MT

Já jsem přízemní a spíš než na Prozření věřím na nějakou větší přestřelku na hedvábné stezce. Je hezké vědět, že pan prezident si kromě kromě oddané služby vlasti udělá čas i na soukromý (nebo zákulisní...) život:-)

4 0
možnosti
Foto

Ano obnovení Hedvábné stezky vysychá podobně jako kanál Dunaj-Odra-Labe

6 0
možnosti
Foto

Že by se nám ze Šavla vyklubal Pavel? Tak nějak se mi nechce věřit, ale na druhé straně se to už jednou stalo, takže vyloučeno není vůbec nic.

Karma, Jiří.

7 0
možnosti
Foto

Děkuji, Tomáši.

1 0
možnosti