Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ČP

Ježíši, to je blábol hodný bývalé komunistky. V roce 1989 jsem měl 28 let, do KSČ jsem vstoupit nechtěl a ani nevstoupil. A to i přesto, zde to byla podmínka pro získání titulu CSc., jak mi sdělil bývalý ředitel výzkumného ústavu, kde jsem v té době působil. ( pro mladší dnešní PhD). Zachoval jsem si tvář, nejen sám před sebou. A Babišovi fandím přesně kvůli tomu, co jste napsala v druhé části Vašeho blogu.

6 0
možnosti
Foto

J81o85s61e11f 97B24á78r18t57a

2. 12. 2019 10:32

U nás byla podmínka pro získání CSc studium VUMLu.

0 0
možnosti
ZK

S duchem Vašeho článku souhlasím, ale jako pamětník se mračím na Vaše tvrzení, že KSČ "vychcánky" nebrala do svých řad. Připouštím, že než k nám vlítli Rusové, mohli někteří socializmu věřit. Po osmašedesátém to byla společnost kočičí pracky a v podstatě jen pro vyčůránky. Slušní se jí stranili.

10 0
možnosti
Foto

Zdeňku, nemračte se! :-) V osmdesátých letech to kolem mě tak bylo. A začátkem roku 1990 a celé jaro, za mnou chodili lidé do kolínského divadla, psali mi dopisy, telefonovali - co mají dělat, když se největší zloděj z podniku, o kterém to všichni věděli, stal předsedou jejich OF jenom proto, že nebyl ve straně. Nedalo se s tím dělat nic. :-(

5 3
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 30,42
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.