Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Lidé si přáli v r. 1989 očistiti společnost od komunistů a pohůnků STB. Tak si jeden bývalý sedl na Hrad a druhý do Strakovky. Založil i vládu, které hrad přeje a agent Falmer i Bureše podporuje. Lidé si taky přáli, se svobodně shromažďovat - vyslovovat. Skutečně proč tam jdou, netuším rovněž. Já nejdu, poslal jsem jim na Fond prachy. Miloš s Andrejem nejdou rovněž, asi tedy taky přispěli ... :-)

4 1
možnosti
LH

A další bývalý komunista se na Hrad chystá pane Bucku.... :-)))

3 3
možnosti
DR

Vcelku bych souhlasil. Tedy až na ten údajný strach vládnoucí garnitury. Fakt netuším proč by se Babiš měl třást před tímto pochybným spolkem, který jak jste sám správně napsal, nemá absolutně žádnou alternativu nebo vizi, pouze snahu vykřikovat stupidní hesla o demisích.

18 1
možnosti
Foto

V sobotu na Letnou jdu. Ale je to nešťastná roční doba. Bude zima, pokud k tomu i zaprší, tak rodiny s dětmi nepřijdou, a udělají dobře. Zdraví dětí je přednější. Ale už slyším ty Čumpelíky, Krusic .... a podobné nositele té jediné správné pravdy jak křepčí radostí.

7 13
možnosti
PN

P97e12t27r 44N42e44d15v86ě53d

12. 11. 2019 9:40

Tak děti by na obdobné demonstrace neměl tahat nikdo, myslím tím ty opravdu maličké. Jinak, jak jsem pochopil demonstrovat chtějí ti, kteří se nedají uplatit koblihou, ti chytřejší a vůbec celkově lepší lidé. Pro ty by neměl být problém mít dávno kvalitní západní oblečení do špatného počasí. Ne jako koblihy, kteří si mohou koupit jen levné čínské hadry.

Nebo už dopředu hledáte důvod k vysvětlování, když se Vás tam sejde méně než posledně? Před 30ti lety také nebylo super počasí, jenže jsme měli nějaký cíl.

Možná se Vás tam naopak sejde víc než minule a možná s ultimátem padne návrh kdo místo těch, které chcete odvolat.

8 2
možnosti
PK

Společnost je rozdělená hlavně v názorech na prezidenta a premiéra, a to až tak, že to přerůstá v nenávist k těm, co o nich smýšlejí opačně. Nemyslím si, že by se vládním politikům z demo třásly kolena, proč? Třást se začnou až vznikne ucelený pozitivní program, alternativa v opozičních lavicích, Až se milion chvilek promění v milion hlasů ve volbách, bohužel zatím díky této iniciativě a její činnosti stoupá preference ANO. No a lid a jeho názory se nedaří změnit jen demonstracemi, běžné fyzikální názory občas fungují i ve společnosti.

Spíše než toto rozdělení by bylo dobré se zamyslet oč jsme lepší a jak žijeme oproti totalitě. Materiálně jsme úplně někde jinde, ale stačí to?

Zajímavý názor má v rozhovoru profesor Budil, viz níže, lépe bych to nesdělil...

S minulým režimem se nejlépe vypořádáme tím, že jej po všech stránkách materiálně a morálně překonáme. Během třiceti let jsme k tomu měli příležitostí a času dost. Musíme si proto upřímně odpovědět na otázku, zda jsme opravdu lepší společností, než jsme byli před rokem 1989? Jsou vztahy mezi lidmi kvalitnější? Existuje větší míra solidarity? Jsme tvořivější? Vynalézavější? Známější a uznávanější ve světě? Věříme více v budoucnost? Jsme spokojenější se svým životem? Máme lepší vzdělání, školství, vědu a sport? Jestliže na tyto otázky odpovíme kladně, pak jsme se s minulým režimem opravdu vypořádali a jeho démony můžeme už nechat definitivně spát.

21 0
možnosti
Foto

Milion hlasů ve volbách není možný, dokud se tato, jak říkám "turistická" organizace, nepřemění v politické hnutí, které půjde do voleb. Pokud by jim to hodil každý, kdo se těchto demonstrací účastní, je to už dost velká síla, která by mohla dosáhnout toho, co na svých "kulturních" akcích prezentuje. Politik, který se zalekne nějaké demonstrace, nemá v politice co dělat.

7 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy