Diskuse

Rudý sliz

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

On se Okamura taky nezapře. Včera zase opakoval jako kolovrátek, že mu vadí, že náhrady dostávají i církve, které vznikly po roce 1989. Tradičně zapřel, že o tyto náhrady se dobrovolně pokrátila katolická církev. Takže pro stát nula od nuly pojde. Ale je vidět, že je to stejný sliz jako komunisti.

15 0
možnosti
Foto

SPD a jejího vůdce netřeba komentovat, Tome. Tam opravdu nelze nalézt nic inteligentního.

10 0
možnosti
Foto

Karma a naprostý souhlas, Tomáši. A ještě bych k tomu slizu připočetl, jak se komunisté téměř denně ukazují na televizních obrazovkách s úlisnými tirádami o "ústavnosti", "pravidlech demokracie" a o svém hájení "zájmu lidí".

Soudruh Luzar včera zahájil vyjádření KSČM pro televizi (ohledně restitučního zákona) slovy: "My komunisté jako demokratická strana". Je to nehorázná lež. Oni z podstaty nejsou demokratická strana, komunisté opět a úplně stejně jako ve dvacátých, třicátých i čtyřicátých letech zneužívají demokratické prostředí a svobody z něj plynoucí ke svým plánům na zničení svobody a demokracie. Je to stejné jako kdyby kůrovec, který rozežírá strom, tvrdil o sobě, že on je tím stromem.

19 0
možnosti
Foto

Je to tak, Marku. Komunista se nikdy nezmění.

7 0
možnosti
BK

Zatímco "fráterníci" byli svatí, ti nevraždili, nelikvidovali v tichosti svých řádů, neprznili děti. Jděte se bodnout, ctěný doktore. S vaší morálkou a pravdou.

7 15
možnosti
LF

L13u74k69a37s 92F74i60k98r

16. 10. 2019 6:54

"А у вас негров линчуют"

11 1
možnosti
Foto

Bylo to něco za něco. ANO a ČSSD chtěli něco schválilt od rudého slizu a za to jim museli odsouhlasit zdanění církevních restituci. Je zajímavé sledovat kam až jsou schopny tyto dvě vládní strany pro svá koryta klesnout. A ještě zajímavější je jejich voličská podpora. To pak přesně dokladuje onu prolezlost rudého slizu společností.

Karma na druhou. R^

16 0
možnosti
Foto

Ústavní soud rozhodl, doufám že spravedlivě - tak proč živit stále tolik nenávisti? poslední soud má mít, podle křesťanského učení, jedině Bůh. A prezident Havel? Ten si v přelomových dobách "myl ruce"a prohlásil: "Nejsme takoví jako oni"... Jestli to bylo moudré dohadujeme se ještě dnes, po 30 letech. A tím, vážení, spadla klec.RvDobrý den.

0 4
možnosti
  • Počet článků 976
  • Celková karma 34,63
  • Průměrná čtenost 2557x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám