Diskuse

Závodník

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P76e47t86r 59L91a86n22g30e74r

21. 9. 2019 16:35

Moc hezký příběh. R^

Vesměs jezdím v městském provozu, kde nezbývá, než se neustále přizpůsobovat situaci na silnici.

Pokud ale jedu do blízkých pohoří po opuštěné cestě, volím klidnou pomalejší jízdu, s tím, že v klidu umožním předjeti.

5 0
možnosti
PS

Jj, také nerad dodržuji dopravní předpisy.

2 0
možnosti
Foto

I41v95a29n 51M91a64r81e69k

21. 9. 2019 15:29

Není třeba spěchat p.Hatalo. "Vyškolil" jsem se minulý týden, když jsem jel o víkendu navštívit svou rodinu na Znojemsko. Už v úterý ! ! ! ( na úřady až neuvěřitelná rychlost) , mi přišel doporučený dopis, v němž mi p."Radar Ramex" oznámil že jsem na výjezdu z obce Břeclav směrem na Valtice překročil povolenou rychlost 50km/hod o 10 km/hod a tudíž po mě požaduje zaplacení částky 800 Kč. V pořádku, beru a uznávám své provinění.

Co mě ale zarazilo, bylo pár věcí. Předně v dopise byly dva papíry, na jednom mi "Radar" oznamoval překročení rychlost a výši požadované částky. Na druhém papíře bylo foto mého automobilu pořízené zezadu. Proč píši "Radar"? Na obou papírech chybí jakékoli jméno či podpis toho, kdo dopis odeslal.

Další "kuriozita" vyhledal jsem si stránky MěÚ Břeclav - Dopravní komise - Radar, a zjistil jsem že v oddělení "Radar" pracuje 5 !!! zaměstnanců.

Na stránkách města se dá nalézt i upozornění pro místní občany, že na ulici Valtická je instalován pevný radar.

Takže cizí návštěvníci Valtic, Lednice, Mikulova projíždějící Břeclaví se zhusta a nevědomky stávají sponzory rozpočtu města Břeclav a navíc zřejmě dokáží bohatě zafinancovat i přebujelý aparát pěti úředníků pečujících o tento bohatý zdroj příjmů z činnosti neomylného a neúplatného radaru.

Těch osmi stovek mi ani není líto, alespoň jsem se dozvěděl, jakým způsobem se dají bezpracně a v pohodlí kanceláře vydělat zasloužené peníze.

Takže velký pozor při průjezdu obcí Břeclav ulicí Valtická ! ! ! ;-( RvRvRv

10 1
možnosti
Foto

Já mám spor s Brnem za parkování. Asi jediným jejich argumentem je, že dle územního plánu jsem stál na chodníku. Mým argumentem je, že místní dopravní značení neodpovídá jejich územnímu plánu a z pohledu řidiče neexistuje povinnost řídit se územními plány. Postoupili to dál, ale už několik měsíců žádná reakce, což plánuji urgovat v případě, že bude hrozit promlčení, protože, když oni si můžou účtovat správní náklady, já zřejmé také za řešení zákonem nepodloženého obvinění. Několik měsíců u úřadů je zřejmě uvěřitelná rychlost... což zaznamenal i Einstein svým výrokem, že: "Život je krátký a úřady pracují pomalu."

Ale k věci. Cizí návštěvníci se asi stěží můžou stávat sponzory. Spíše cizí nedisciplinovaní návštěvníci, což je v pořádku. ;-)

3 0
možnosti
DH

Krásná pohádka o tom, jak namachrovaný zbohatlík pochopil, že obyčejný člověk má vždy pravdu, to se tu bude lidem líbit...

3 4
možnosti
IT

I50v39a80n 28T44o67p37i15č

21. 9. 2019 20:56

A jak jste přišel na to že je pan zbohatlík? 3 litrová Audi může stát i 50 tisíc...podle mě záleží trošku na roku vydání zmíněného auta

5 0
možnosti
TK

A že takových záchranářů srnek, co brání předjetí, potkávám dost. Jen sty srnky nikde. ;-)

7 0
možnosti
RH

R49e74n72é 60H94a50l59l95a

21. 9. 2019 21:20

Já taky potkávám spoustu srnek, ale když je někdo chce potkat v nelegální rychlosti, tak mu v tom nebráním.

1 1
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 14,54
  • Průměrná čtenost 1553x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy