Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^R^R^ Karma! Nápad s dobročinným koncertem pro Tibet je skvělý :-)

Mimochodem, přežili jsme i katastrofické zvěsti soudruha Filipa o tom, jak strašlivě zdraží vepřové maso (a náš zbídačený pracující lid bude dozajista vinou toho hladovět), když skončí vepřín v Letech.

8 1
možnosti
Foto

:-)R^ Uvedený příklad je ukázkou, že ani mocná Čína se nezmůže na nic jiného než na ubohé šikanování hudebníků. V byznysu na ideály každý kašle, což nechválím, pouze konstatuji.

6 1
možnosti
LB

Věc je náramně jednoduchá. Pan Hřib a jeho kamarádi si chtěli přihřát polívčičku u svých podporovatelů, takže provedli tu provokaci s vymazáním vět o politice jedné Číny z dokumentů o spolupráci a samozřejmě pan Hřib se vůči Číně i různě jinak negativně vyjadřoval.

Číňané to vnímají asi tak stejně, jako by Češi vnímali situaci, kdyby Peking v dokumentech o spolupráci s Prahou najednou začal tvrdit, že okupujeme Němcům Sudety. To pan Hřib a jeho kamarádi samozřejmě vědí, s tím dopředu počítali, vyvolat tento konflikt byl jejich záměr.

Čína je samozřejmě velmoc vědomá si možnosti vystupovat arogantně a jako autoritativní stát může tam může centrální moc nařídit zrušení jakýchkoli koncertů kohokoli.

Takže pan Hřib si šplhnul u pár primitivů, urazil Čínu a Číňany, poškodil u nich jméno České republiky a českou kulturu.

7 6
možnosti
JM

J30i18ř32í 74M13l74s

5. 9. 2019 12:47

Srovnáváte jablka s čímkoliv. Kdyby kterýkoliv stát tvrdil, že okupujeme Sudety, žádná instituce u nás by nezakazovala umělcům z oného státu vystupovat v ČR.

9 1
možnosti