Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji Vám za vše pane Jílku. Byl jste velký a jedinečný člověk. Je mi to moc líto.

4 0
možnosti
DV

D71a83v21i89d 32V74l84k

5. 7. 2019 9:39

To mě mrzí, četl jsem ho.Tak lehké spočinutí na věčnosti pane Jílku, s úctou.....

4 0
možnosti
JL

Byl to bloger, kterého jsem jednu dobu četl téměř pořád, protože něco výrazného říkal. Ano, všichni musíme pryč - shodou okolností zemřel i můj bývalý kolega, novinář Vladimír Kučera. To byla taky výrazná osobnost.

6 0
možnosti
MP

Ten pokus o smíření, ten poslední, se cení... Takže i já mám naději, že se setkáme znovu v místech, která pro nás budou příjemná.

2 0
možnosti
Foto

J10a12n 42Š40i54k

5. 7. 2019 6:21

Upřímnou soustrast pozůstalým. Moc Vám děkuji pane Vodvářko za vzpomínku. Články pana Jílka jsem rád četl. Je dobře, že než odešel, našel odpuštění a smíření. Napsal jste to moc hezky

8 0
možnosti
Foto

Také jsem texty pana J.Jílka - (s hudbou a písněmi, které měl rád), ráda četla. Díky za vzpomínku na člověka, který nejen stále zpytoval sebe a ty, kterým pomáhal, ale poznatky ze své praxe sděloval i nám, čtenářům. Odešel člověk, který nám stále měl co říct. Čest jeho památce.

1 0
možnosti
Foto

Byl to PAN bloger. Jeho texty jsem rád četl. R^

7 0
možnosti
JP

Pan Jílek patřil k blogerům, jejichž příspěvky jsem nemíjel. Snažil jsem se ho s dalšími kolegy v diskusích pod jeho články trochu povzbudit, ale uzdravení mu dopřáno bohužel nebylo. Upřímnou soustrast jeho přítelkyni, dětem i dalším blízkým.

7 0
možnosti
Foto

Někteří lidé nás opustí a nezanechají tu vůbec nic. Pan Jílek tu zanechal své myšlenky, postřehy i rady jak žít. Teď se na nás dívá shora a bohužel už nic nepřidá. Vaše zpráva je o to smutnější, že kdybyste nekrolog nenapsal vy, neučinil by tak nikdo. Nechápu proč admini mlčí. Tím spíš, když pan Jílek by zaslouženě VIP blogger.

10 0
možnosti
  • Počet článků 980
  • Celková karma 35,22
  • Průměrná čtenost 2546x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz