Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kritizovat se dá vždy a cokoliv. Otázkou je, k čemu taková kritika poslouží a do jaké míry je oprávněná. Být zvolen za prezidenta Drahoš, tak příznivci Zemana by na 100% žádné demonstrace nedělali, třebaže by Drahoš na 99,9% by spíš než prezidenta připomínal panáka z poutě, kterému se po každé facce rozkývá hlava k přitakávání čemukoliv.

13 4
možnosti
PB

P51e15t76r 87B82u26r92i84a43n

24. 6. 2019 13:30

"Demokracii ano, ale my se musíme ptát, komu to poslouží," Miroslav Štěpán, vedoucí tajemník Městského výboru KSČ v Praze, listopad 1989.

4 1
možnosti
Foto

..nemám nic proti kritice,ale úsměvné je když vidím okolo sebe kritiky, kteří se tu 30 let podílí na politice, kteří to tu řídili a nejednou už neřídí...., ale to co tu máme je jejich práce.... mluvím i o malém městečku, kde si každý vidí do talíře.... , a pak příjdete na posezení a jen koukáte, jak ty lidí jsou jak "schizofenici... " blahopřejí. chválí a jen odejdou tak plivou a tak takoví právě včera odjeli do Prahy.. tak Vážení nevím.... Každý nechť si zametá před vlastním prahem co dělal, jak se choval jen ino se blbě nastavuje zrcadlo a dívá se do něj.... a bohužel takových tu máme asi 80 %... mám z toho lidi divný pocit.....

12 3
možnosti
Foto

Asi by bylo hloupé tvrdit, že se na Letné sešlo čtvrt milionu moudrých, charakterních a správně přemýšlejících lidí. On se tímto způsobem špatně analyzuje i jeden jediný člověk. Otázka ale zní: je tento občanský počin jaksi "neplatný", protože se ho zúčastnili i lumpové, vyčůránci a kolem jdoucí pejskaři? :-)

1 0
možnosti
JL

....a přece se točí.R^

1 0
možnosti
Foto

R^ A je to. Konečně je jasno. Nejde tedy o nespokojenost občanů, kteří musejí desítky let platit důsledky miliónových a miliardových podvodů, korupce a nelegálního vyvádění financí do zahraničí. Zkorumpovaní jsou zaplacení demonstranti. Nějaký bohatý pasák v pozadí si mne ruce, jak se mu občané za jeho investici prodávají.

1 1
možnosti
PK

V daném případě bych použil vámi často používané a výživné známení: ,,Teď jste se odkopal";-D;-D;-D

5 1
možnosti
AN

Ale jo. Jestli je něco, co bych doporučil, tak volby. A jestli by Babišovi něco pomohlo, tak zrovna volby. Taková vyměna lidu. Ať se ukáže. Co?? :-)

2 0
možnosti
Foto

Nebudeme přece pořád chodit k urnám jen proto, že nebyl zvolen ten jejich.

1 1
možnosti
JN

Jen k nadpisu.

Vaší radou se před lety řídil jeden neúspěšný kandidát na prezidenta. A pomohla mu ke znovuzvolení. Hádejte který to byl?

3 1
možnosti
Foto

Ke znovuzvolení? Klementu Gottwaldovi výměna lidu pomohla ke zvolení. Ale potřebujete k tomu ozbrojenou pěst dělnické třídy s podporou a krytím Kremlu.

2 0
možnosti