Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vůbec nechápu, proč u toho chlapce nezasáhli okamžitě. Při tom krvácení 4.- 6.den po výkonu možné je, a to v důsledku rozpadu trombů (působením bakterií v ráně), takže s touto eventualitou (byť vzácnou) mohli počítat a neměli ji podcenit, jelikož prostorem vedle lůžka tonzily prochází kromě žil hned několik tepen (pharyngea ascendens, palatina ascendens a vnitřní karotida).

0 0
možnosti

I35v36o 73Ž50á66č76e12k

14. 6. 2019 16:08

4.-6. den? Mě v pondělí operovali a v sobotu propustili. Ale ono možná záleží na tom, co se přesně operuje.

0 0
možnosti
Foto

R^ Karma. Lidsky jasně a přehledně napsáno.

7 0
možnosti
Foto

Ono to tak přehledné někdy nebývá, Marku. Mějte se fajn.

1 0
možnosti
Foto

R^Velice hezky napsáno.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji Jene a na víkend trocho toho stínu. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Já bych problém viděl v počtu nemocnic u nás. Není tolik dobrých lékařů. V naší nemocnici slouží muslimové, ukrajinci. Šel jsem do nemocnice na internu s vysokým tlakem. Tlak mně sestra z Ukrajiny změřila ne přes slabý svetr. atričko s dlouhým rukávem. Prohlásila, že to není tak zlé. Doktor byl muslim a posadil se mě na lehátko tři metry od něj. Já mu nerozuměl, protože jeho čeština byla prachbídná a on nerozuměl mně.Mezi nás se postavil naše sestra a prováděla překlad. Naše známá byla na gyndě a lékařka zjistila, že tam má malý nádorek. Poslala ji na urologii. Tam ji vyšetřoval sám primář oddělení. Prohlédl ji a prohlásil, že nic nevidí. Pak se podíval na doporučení a prohlásil, to je nějaká mladá lékařka, která asi ukončila školu. Ať raději se věnuje tomu, čemu rozumí a nehrabe se do urologie. Známá šla za obvodní lékařkou a ta ji poslala do Krajské nemocnice. Do tří dnů šla na operaci. Byl tam viditelný nezhoubný nádor. Když odcházela propouštěcí lékař ji sdělil, že na kontrolu půjde do své nemocnice a když se podíval kde bydlí, řekl ne, přijdete ke mně.

1 0
možnosti
VH

Ta paní doktorka, netečně procházející kolem ošetření vyžadujícího hocha byla muslimka či Ukrajinka?

0 1
možnosti
JH

J91a28n 59H39a76r94v30a92n

14. 6. 2019 13:31

Místní mladší obvoďačka: "Ale paninko to je ve vašem věku normální". Když paní (věk něco málo přes 60) bolesti neustávaly a druhý den musela do nemocnice, tak jí řekli že přišla pozdě a zemřela.

- Některým lékařům líbat ruce jiné zase vykopat :-/

2 1
možnosti
VH

Jsou to titiž obyčejní lidé. Jako my všichni.

1 0
možnosti
DH

D42a67v65i33d 34H91o86r49á27k

14. 6. 2019 13:20

K lékaři chodím pravidelně, vždy mě prohlédne a vystaví recepis, neboť on potřebuje vykázat činnost, a získat prostředky k životu.

S recepisem dojdu do lékárny, kde mi magistr vydá předepsaná léčiva neboť i on potřebuje pojišťovně vykázat činnost a získat prostředky na provoz a k životu.

No, a poté dojdu domů donesené medikamenty vyhodím, neboť i já mám zájem žít a být zdráv.

0 5
možnosti
TG

Lékaři nejsou placeni za vystavení předpisu na léky.....;-)

0 0
možnosti
Foto

Mluvíte mi z duše. Mám na to úplně stejný názor.

Od dané lékařky to byl jen pustý šlendrián.

2 1
možnosti
Foto

Bylo zajímavé, že v celé reportáži o ní byla jen zmínka. Myslím, že právě ona byla klíčová v celé tragédii, které mohla - možná - zabránit.

2 1
možnosti
ND

I lékař je člověk a ne robot, jen drobnost, někteří lékaři jsou strašně neosobní, nevlidni a dívají se na člověka, který má prokazatelně zdravotní problém jako na obtížný hmyz. Prostě jsou to lidi, no.

2 1
možnosti
Foto

Oni i pacienti jsou různí, paní Dubcová a ne všichni jsou vlídní, chápaví, naslouchající atd. Mám za svou praxi nesčetně historek, avšak nechci je psát, protože by to bylo nejspíše neetické. Pěkný víkend.

1 0
možnosti
  • Počet článků 980
  • Celková karma 35,31
  • Průměrná čtenost 2546x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz