Diskuse

Ahoj Andreji,

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D92a38v16i66d 78V98l98k

4. 6. 2019 7:14

Vůbec mi nevadí ,že mu tykáš,protože populista , který oslovuje volič "Čau lidi" si nic jiného nezaslouží. Myslím si ale, že se mýlíš v jedné věci. Podle mě on vůbec není schopen nějaké sebereflexe. Podle mě on spí klidně, protože je přesvědčen, že má právo odrbat tenhle národ do poslední koruny.

On totiž uznává jen právo silnějšího , arogantnějšího, bezohlednějšího. A když vidím tady na blogu ten zástup jeho fanatických příznivců(většinou muži 65+), kteří se chovají jako nepoučitelní hlupci, tak je mi jasné, že on "Nikdy něodstúpí" Tohodle chlapa budou muset policajti vyvést z úřadu vlády v klepetech.

My furt nechápeme jeho mentalitu , protože to není český oligarcha ,ale slovenský. A to je sakra rozdíl. To je úplně jiný level a povaha. Uvědom si ,že na Slovensku se unášeli lid a odpalovaly bomby. Tady si každy nakradl a snažil se zmizet, protože tak nějak vzadu lebky věděl , že krást se nemá a že přijde trest, ale slovenský Macho oligarcha tohle nebere. Slovenský oligarcha bere dokud je nejsilnější a je přesvědčený , že na to má právo, protože je nejsilnější.

A ještě jedna věc já myslím, že on námi Čechy a Moraváky pohrdá. Nemá k nám vztah jako ke svému národu, ke své vlasti, je to prostě jen nájezdník na dobytém území.

24 4
možnosti
LH

U nás se pa Vlku letovali lidi do sudu a bomb taky pár bouchlo....

2 2
možnosti
MB

Pane Vodvářko, jste nenapravitelný! Aby se Vám lépe žilo - Já nespím a makám.

Docela se mi osvěčilo - Do kapes cizích lidí = Aby mi tedy bylo lépe. Systém mám docela promakaný! No, zase se promáklo = Ve Státní kase mám fugu 51 miliard Kč - Já osobně, bankám dlužím 35 miliard Kč. To je docela dost, nicméně = Sám mám málo! Nejsem nepřející! Vám osobně, jsem narovnal prostředí, ve kterém živnostníte, zavádím 3+4 vlnu EET. Rozhojňuji bohatství ČR = Zvýšuji daně! Co se Vám nelíbí? Občanům dávám najevo - jak mají žít ...!

Žvanit, tvořit dluhy - nechat si je zaplatit jiným a pít pivo, (převedeno do slev). Myslím si, že Ano - Tudy vede cesta naší prosperity a k silnému Česku. Co furt máte?, v kolektvu jsem poměrně oblíbený. Sám uvidíte kolik se vyrojí příéspěvků na obhajobu mou! Své ženě kupte Řezané květiny, (taky sleva DPH). Pravda, pro můj Velkořetězec se to bude hodit! Myslím na Vás, případně mi kytku položte k nohám! Do basy nechci, tam je taky Řepka. Čau, váš oligaršík .. :-)

17 0
možnosti
Foto

R^R^R^

To hlasité chrochtání u koryta je slyšet od začátku. Jenže NE každý má dobrý sluch.

19 0
možnosti
FS

Tak pan Vodvářka má vysokoškolské vzdělání,ale to tykání,ta zlomyslnost ,pomstychtivost,to jsou řádky zoufalého človíčka s obecné školy.

9 17
možnosti
Foto

... z obecné školy ... :-)

16 0
možnosti
JG

S obsahem souhlasím. Forma hrozná. To tykání působí fakt uboze, nemůžu si pomoct.

6 5
možnosti
Foto

R^ Domnívám se, že to tykání je vysloveně pod úroveň lékaře či jakéhokoliv slušného člověka.

8 5
možnosti
ZJ

.... kde se mám podepsat?? R^R^

8 0
možnosti
Foto

Nejhorší je, kolik lidí ještě neprozřelo. Přitom ta předběžná zpráva EU to už i docela popisuje, jakými mechanismy se k těm dotacím chodí. Nepřehlednost, loajální ministři, kteří to zamáznou, rozprostření na pobočné firmy Agrofertu, vše pro maximalizaci zisku Agrofertu. Kauza Severozápad proti tomu byla jen taková drobná provinční kašička.

Ode mě karma, ale Andrej své voliče bude mít i nadále. Je mi smutno.

30 0
možnosti
JH

Hlavu vzhůru! Vždyť vy se nakonec toho českého majdanu přece jen dočkáte!:-)

2 5
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz