Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Které demokratické strany pan Hrušínský asi myslel? Možná Martina Langa z ODS.

25 5
možnosti
OM

to by mně taky zajímalo :-)

9 1
možnosti
Foto

Pane Braune, nejedná se o "skupinu", ale řádně zapsaný spolek, IČ 067 60 538, účelem jehož založení je výhradně "podpora a kultivace demokratické kultury, občanské angažovanosti a veřejné diskuse", jinými slovy pořádání demonstrací, petic, meetingů a podobných aktivit. Spolek je právnická osoba.

Nejrozšířenější formou neziskových organizací jsu právě spolky (dříve "občanská sdružení"). Společným znakem neziskovek je, že nevytvářejí žádný zisk za účelem jeho přerozdělení mezi své členy, ale že všechny finance, které získají, použijí k účelu, pro který byly založeny (zde tedy na podporu občanské angažovanosti a veřejné diskuse).

Já chápu, že za oceánem máte jiné zákony. POkud ale píšete o našem prostředí, měl byste se nejdříve seznámit s těmi našimi.

32 4
možnosti

Pan Braun je v obraze lepší než mnohý náš Čech! :-)

1 18
možnosti
JH

Je dobře, že si autor je alespoň vědom, jak směšné je ze zahraničí psát o těch strašných českých poměrech:-)

A zmíněný pan Hrušinský - opravdu smutný pohled na toho zběsilého hysterika...

29 10
možnosti

O co Vám jde, Havránku?

1 14
možnosti
JF

J31i55ř59í 90F35o37g27e82l

23. 5. 2019 8:37

Je to hezké s tou demokracií jak ji popisujete.

Já bych ovšem to vaše pojetí nazval demokracií selektivní.

A vpisek pana Hrušínského trochu zavání trapností.

21 8
možnosti

Jan Hrušínský zavání moudrostí! Vyjadřuje naši obavu o demokracii a svobodu tím, že se obává ingerence moci výkonné do moci soudní! To je první krok k totalitě!

7 7
možnosti
Foto

Rozčílení není program.

Ad Hrušinský. Vypočítávání negativ nestačí, je třeba také připomenout pozitiva, třeba to, že jeho otec byl národním umělcem. A film Vesničko má středisková přece jenom dávají zcela jiný obraz tehdejší reality.

7 1
možnosti

O co vám jde? Nám jde o demokracii a svobodu!

1 1
možnosti
Foto

Pan Hrušínský popsal dobu minulou přesně. To, čemu nerozumím je, že když tak dobře vidí do minulosti a chápe co se dělo, proč se slepě žene do náruče a adoruje ty, kteří když nejsou ještě horší, tak nejsou ani o nic lepší. Z tzv. Západu se k nám hrne neomarxismus, který je pouze natřený na modro, tlačí se sem europitomosti, které naši politici bez odporu a rozmyslu začleňují do našich právních předpisů, nařízení, norem a podobně.

Vypůjčím si závěrečnou část citátu pana Hrušínského. ......je třeba jít volit demokratické strany, které vzdorují manipulacím, lžím a pokryteckému populismu........A které pak to jsou? Každá strana vede svou zpravodajskou činnost, kterou se snaží k sobě připoutat své voliče. Žádná neinformuje úplně objektivně. Kdo dnes dokáže říci, že někdo mluví stoprocentní pravdu? Všichni sledují nějaké zájmy, ať už svoje, nebo svých chlebodárců a sponzorů.

Pan Hrušínský má své podnikání založeno z části na příjmu grantů, které jsou financovány z veřejných peněz, on také není úplně nezávislý, kdyby ten příjem ztratil, hezky rychle by se svým podnikáním musel skončit. Můžeme tedy jeho apel brát jako naprosto nezávislý?

38 7
možnosti
Foto

Díky za hodnocení pane Polický, vaše mínus je pro mě vždy potvrzením toho, že mám pravdu.

8 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

To docela sedí zrovna na ty demonstrace ;-D

3 3
možnosti

R^

Díky za pravidvý pohled na demonstrace bez Klausova, Zemanova a Babišova zatemňování! Díky za zveřejnění výzvy Jana Hrušínského! Díky za pomoc moudrým, myslícím lidem!

:-)

5 8
možnosti
JP

Myslím si autore, že nemáte zcela pravdu. Pamatují si doby, kdy se ctilo 100 dnů hájení. :-) A to nemluvím o protestech ještě před nástupem do funkce, to už je síla.

17 3
možnosti

Hrozba totálním uchycením moci je příliš silná! Po listopadu naši politici demokratickou dělbu moci příliš nectili (Klaus, Zeman...), ale dnes, kdy vidíme rozklad demokracie v Polsku a Maďarsku, musíme se včas bránit! Dříve než ta destrukce propukne u nás v plné síle! Proto nelze čekat na tři měsíce hájení! :-)

1 1
možnosti
Foto

Když si náhodu nejsme jisti, co je správné, vzpomeňme si na lidi, které jsme měli rádi, jak ti by se zachovali.

Když jsem četla tento referát Jana Hrušínského, tak jsem si představila, jak mu Rudolf Hrušínský po právu ubaluje výchovný otcovský pohlavek. Rudolf Hrušínský starší neměl rád komunistický režim, přivítal jeho pád v roce 1989, sám šel do politiky, ale naštěstí brzy poznal, o čem je celá politika a utekl z ní. Dobrý herec má hrát, ne politikařit. Tohle angažování syna by ho netěšilo.

12 4
možnosti

Nesouhlas! Pokud my obyčejní budeme proti politice svinstva, tak politika může být čistá! Nepodrážejte nohy čestným lidem!

1 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy