Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

Česká společnost hrubne, ale nejvíce se uchylují k urážení právě pseudodemokrati, neboť jen oni vyznávají ty správné názory a jsouli přehlasováni, chovají se jako nevychovaný a rozmazlený jedináček, kterému vzali hračku.

11 1
možnosti
ZD

Souhlas a teď přitvrdili, cítí příležitost. Milion příležitostí...

1 0
možnosti

Autor na počátku uvádí, že si můžeme užívat svobody jak chceme, aby nakonec citoval Hrušínského, který se vyjadřuje tak, jako bychom o svobodu už přišli anebo to bezprostředně hrozilo. Text Hrušínského má svůj rozumný obsah až na to, že na zdůvodnění dnešních demonstrací moc nesedí. Já pořád žádné ohrožení demokracie a svobody, které by bylo větší než třeba před 10 lety nevidím. Tehdy jsem stav naší společnosti považoval za více alarmující než dnes.

11 2
možnosti
ZD

Souhlasím. Popisujete to co cítím sám a současně lidé z mého okolí. Jak píšu výše, pokud se v tradičních stranách nic nezmění budou po volbách ještě smutnější.

3 0
možnosti
JP

J82a15n 87P53a13v68l84i24š

23. 5. 2019 12:27

Já osobně bych panu Hrušínskému doporučil,aby se hlavně staral o své zdraví.Srdce není žádná sranda.Má již důchodový věk,peněz jistě taky dost,aby mohl důstojně žít.O politiku ať se radši nezajímá,neboť by to mohlo přinést další zdravotní kolaps,z kterého by se třeba již nedostal.Na závěr-studenti mají studovat a herci bavit diváky.Do politiky ať nestrkají ruce!!!

6 5
možnosti
ZD

Nelze z politiky a denního života vyjímat umělce. Jsou často využíváni pro jejich schopnost vyjádřit běžné pocity a potřeby mnohem dramatičtěji s příslušným patosem. Na lidi to působí, známá tvář hlas posazen nízko a v očích plameny pekelné, které čekají na ty kdož jim neuvěří. Někteří z nich se ale stanou vlastní pílí neuvěřitelní do konce života....

1 0
možnosti
PV

Nechápu, že jste zrovna vytáhl tak slizského a bezpáteřného tvora, jakým je Hrušinský ml. Za komunistů totiž šel Hrušinský z role do role, o jeho odporu vůči komunistům nemůže být absolutně řeč. Byl to obyčejný, servilní, poddajný herec, který poslušně poskakoval podle toho, co bylo pro něj výhodné a byl za to patřičně odměňován slušnými rolemi.

Co mne ale nadzvedlo, je jeho blekotání o korupci. Zrovna z jeho úst se jedná o nehoráznost. Posuďte sami:

Ještě v roce 2014 Hrušínský prohlašuje, že lze divadlo provozovat i bez dotací, že dotace na divadlo jsou natolik mizivé, že nemá cenu o ně žádat (na internetu lze článek Idnes snadno dohledat) ....

Pak se stal ̈"kritikem" Zemana, velkým zastáncem multikulturalismu a liberální demokracie... a stal se neuvěřitelný zázrak ! Dotace se jen hrnou ! Zázrak, kterého lze dosáhnouti jen v dnešní, dotacemi pokřivené a zkorumpované Evropě!

A o jaký zázrak se vlastně jedná? Jen pár dotačních titulů, které jsem na internetu našel (určitě jich ale bude víc):

Rok 2017 - dotace od hl. města Prahy na částku 1,2 mil. Kč

Rok 2018 - dotace od hl. města Prahy na částku 1,5 mil. Kč

Rok 2018 - neinvestiční dotace na projekt "Srpen 1968" - 1,4 mil. Kč

Rok 2018 - dotace městské části Praha 4 - 300 tis. Kč

Z pana Hrušínského se v poslední době stal neuvěřitelně odpudivý tvor, který za své protizemanovské a protibabišovské blekotání dostává z veřejných zdrojů (ovládaných protizemanovsky naladěnými liberálními demokraty) bohatě zaplaceno. Jeho moralizování je pokrytecké, ubohé a nevěrohodné, ale za 5 mega udělá každý cokoli... Takže se opravdu divím, že jste vytáhl zrovna toto dotacemi zkorumpované individuum, které - stejně jako za komunistů - poskakuje podle toho, co je pro něj výhodné. A navíc jste ho ještě vytáhl v souvislosti s Babišem, který má s dotacemi taky problém !!! Rv

35 5
možnosti
RK

R22a71d60e78k 69K58a24r61a42s

23. 5. 2019 12:04

Tak tohle je na diskuzích to nádherné, autor zplodí nějaký článek, který je mimo a diskutéři ho nemilosrdně argumentačně rozcupují;-D

3 2
možnosti
JC

J74i91r26i 66C36e62e

23. 5. 2019 11:30

"Milion chvilek pro demokracii" samozřejmě neziskovou organizací je. Jde o registrovanou právnickou osobu v režimu "zapsaný spolek": Milion Chvilek, z. s. , Praha IČO 06760538

Slovo "skupina" český právní řád nezná.

21 2
možnosti
KS

Společnost podle mě dělí především to, že je stále obtížnější stát se úspěšným. A kdo je úspěšný teď, nemusí být úspěšným za rok. Dříve stačilo vystudovat nějakou školu, klidně jen střední a o relativně pohodlný život bylo postaráno. Dneska je k dobré práci běžná znalost alespoň dvou cizích jazyků, minimálně několik semestrů vysoké školy v zahraničí a neustále zdokonalování se. To prostě spousta lidí nedá a pak čeká, že to za ně zvládne někdo jiný.

1 1
možnosti

Podstatnější je dnes pijavicovité napojení na politiky!

1 0
možnosti
Foto

Karma.Dobre jste to popsal

7 7
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy