Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná že jde o to, že ony slavné osobnosti nepřímo popularizují anebo utvrzují postavení prezidenta a obracení se k určitým mocenským autoritám. Ale to je jistě jejich demokratická volba, se kterou oni vnitřně souzní. Byli vychováváni v atmosféře, která je nadále ovlivňuje a zřejmě jim i náš nejvyšší vojenský velitel něčím imponuje . V kabale se praví, že máme hodnotit dílo, nikoli osobnost.

2 0
možnosti
Foto

Jistě máte částečně pravdu, ale pak bychom museli být naprosto důslední. Tedy přestat nakupovat elektroniku, protože se téměř výhradně vyrábí v Číně, totéž s oblečením. A měli bychom, tedy svobodný svět, obehnat Rusko ostnatým drátem, nikdo ven a nikdo dovnitř. Abychom náhodou nepodporovali diktátora. Sama vidíte, že to takto nefunguje. To že Nohavica přijal medaili z rukou Putina je hloupé. Nicméně hloupé je především to, kdo jí předal. Historie se nebude ptát kdo to byl ale bude vnímáno jaká je to medaile.A v tomto směru tam moc negativ nevidím. S Jágrem je to hodně podobné.

0 0
možnosti
Foto

R^ Snad jen, že bych nesoudil jen podle ,,blogovědiškuznícch stránek", neb to je ještě méně, než jen ,,vzorek bez ceny";-) A Jarek N. i o tom pěkně zpívá v písničce ,,Hanba sláva"R^

6 0
možnosti
JK

Reakce mi přijdou pochopitelné, Čína je kontroverzní země ( hodně mírně řečeno ). A Jágr zažívá to, co zažíval celý život, totiž nepřiměřené reakce na to, co dělá. Jenom tentokrát z té pro něho horší stránky. Zkrátka každá mince má dvě strany.

2 2
možnosti
Foto

Právě proto, že Čína je kontroverzní země, je nutné jí zapojit všemi prostředky do mezinárodního společenství.

2 1
možnosti

R^

Souhlas! Ale co naděláme! Když se Bůh člověku znelíbí, chová se jinak než člověk chce, stane se z člověka militantní atheista. A s Jaromírem Jágrem je to stejné!

:-)

0 0
možnosti
JF

Plný souhlas.

Zajímavé, že stejnou misi Pavla Nedvěda nikdo nehaní....

7 0
možnosti
JN

I vůči Pavlu Nedvědovi tu už byly kvůli jeho propagaci fotbalu v Číně v minulosti podobné výpady. Byť ne tak intenzivní jako vůči Jágrovi.

3 0
možnosti
JN

Velmi trefně napsané, karma.R^

6 0
možnosti
AC

Souhlasím. A díky za článek.

Přijde mi, že lidé občas už berou politiku moc vážně a leze jim tak trochu na mozek.

16 0
možnosti
Foto

R^Některé lidské smečky, natož dav, ač všechny se skládají z jedinců, vždy jako ,,celek" jednají i uvažují jako ,,bezmozek". Nazývá se to dav. psychoza, a není problém jí jak vyvolat, tak i s takovým ,,tvorem" manipulovat;-)

5 0
možnosti
Foto

I28v20a49n 76M27a67r55e86k

1. 5. 2019 7:44

Dík za tento blog p.Braune. Též mě ta souvislost napadla. Zkrátka "část obyvatelstva" (škoda že jste je nepojmenoval přesněji) potřebuje za každou cenu k životu svého "třídního nepřítele" . . . . .. Nebylo to zde už kdysi ? RvRvRv

Vám velká karma. R^[>-]

11 1
možnosti
LH

Kdo jsi bez viny hod kamenem. A že tady je hazecu. Až se divím kam se ztratil ten milion komunistů, členů Svazarmu SCSP, SSM.......ted je tu X milionů disidentů....

14 0
možnosti

...předlistopadových "disidentů" a polistopadových utajených disidentů! Bohužel!

2 0
možnosti
DR

Dnes se naprosto shodneme čili zasloužená karma. R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy