Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Nic není proti přírodě, ani to co se u zvířat nevyskytuje

1 0
možnosti
Foto

Jak to myslíte? Mám to chápat tak, že se domníváte, že proti přírodě není ani žádná lidská činnost na zemi? Třeba to, že lidé mohou ze Země udělat mrtvou planetu? To je samozřejmě váš zcela legitimní názor, ale já osobně ho nezastávám.

0 0
možnosti
JH

J29a17k66u72b 70H70o60z20a

23. 4. 2019 12:23

Ohledně těch zvířat je to leckdy ještě složitější. Například, když to přijde na psa, tak nepohrdne třebas i jiným živočišným druhem libovolného pohlaví. Pošťáci a hlavně jich nohy by mohly vyprávět.

Taktéž jeden hřebec, kterému bylo vysvětleno, že ke klisnám se nedostane a jeho majitelka si ho také ani náhodou nepřipustí, nepohrdl malým žlutým traktůrkem. Nicméně bych se z toho neodvažoval usuzovat, že šlo o traktůrkofila. :-)

Homosexuální chování je například dobře známé u kachny divoké. Pokud nemá kačeny, může se kačer vybíjet i na svých spolukačerech, Někdy i mrtvých (bacha nekrofilie). To ovšem neznamená, že by nedal přednost kačeně.

10 0
možnosti
Foto

No, to máte pravdu a uvádíte k mým příkladům pouze další příklady. V článku však jasně odděluji sexuální chování a sexuální orientaci. Zvířata i lidé (zvířata pochopitelně více pudově) mohou svoje sexuální chování směrovat na kde co a kde koho. Sexuální orientace je však něco jiného, a to přesto, že u zvířat a někdy asi i u lidí je to těžké odlišit. Byly však objeveny důkazy genetické a existují v tomto smyslu evolučněbiologické hypotézy.

0 0
možnosti