Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Naštěstí si z toho Trumpova trapného blábolení nikdo těžkou hlavu nedělá. R^

1 8
možnosti
Foto

Asi vás to pane Rozsívale zarmoutí, ale nemyslím si, že Trumpa nějak extrémně zajímá jaký mají jeho odpůrci názor. Faktem je, že učinil rozhodnutí, které dnes potvrdil v Izraeli na tiskovce i Pompeo a antisemité a nacisté se mohou klidně picnout ale nic se na tom nezmění. A tak je to správně, protože jak už bylo řečeno mnohokrát, kdyby Golany nebyly pod správou Izraele, tak je možné, že by už Izrael neexistoval. Anebo by byl hodně poničený. Je to prostě brána do země. A tuto bránu si, ať už se to komu líbí nebo nelíbí, Izrael dobře ohlídá.

2 0
možnosti
JR

J45a39n 75R69á14ž

22. 3. 2019 19:15

KARMA!

Naprosto souhlasím s názorem, že Golanské výšiny jsou pro Izrael životně důležitou bezpečnostní pojistkou a bylo by nesmyslné, aby se jich zavil

Ovšem na druhé straně si dovolím jízlivě poznamenat, že stejně důležitý , z hlediska strategické bezpečnostní pojistky, je Krym pro Rusko. Takže mi z toho vychází, že jak Golany zůstanou Izraelským územím "na věky věků" , stejně tak zůstane Krym "na věky věků" Rusku. A to z naprosto stejných důvodů.

Jiný názor postrádá logiku!

7 0
možnosti
Foto

A28l64e55š 16M22e52r12t58a

22. 3. 2019 19:04

Fajn, Tibet je nedílnou součástí Číny, stejně jako Krym je nedílnou součástí Ruska, doufám že souhlasite:-)

3 6
možnosti
RH

Pane Merto, pokud budete Vy a Vaše rodina z kopce každý den házet šutry na můj dům a moje děti, tak Vás poženu svinským krokem a už nikdy nedovolím, abyste se na ten kopec vrátili. Tibet a Krym jsou jiná kapitola.

8 0
možnosti
Foto

Pokud by šlo o normální země s mírumilovným postojem, byla by diskuse o Golanech na místě. Za současných ( a obávám se i na příštích časů je současný stav jediný možný.

Karma

12 0
možnosti
Foto

Tak něco takového oprávňuje pouze okupaci, a to ještě s velkou rezervou.

1 3
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,91
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz