Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Brát vážně tvrzení o bilionu, případně i o miliardě svědčí o stejně prudké inteligenci jako brát vážně tvrzení o nejmenší vzdálenosti Marsu od Země před pár lety, kdy měl Mars převýšit jasnost Měsíce. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
BV

Pane Zieglere,

1) Jste si jist, že žádný dopis se žádostí Muzea romské kultury o dotaci na ministerstvo neexistuje?

2) To Muzeum je financováno dotacemi ze státního rozpočtu, Je vysoce pravděpodobné, že žádá o dotace Ministerstvo kultury. Existenci toho dopisu nebyla jednoznačně popřena.

3) Ministr neodpověděl na dotaz v interpelaci o kolik muzeum žádalo a na co ani dopis nepopřel. Odpověďět ze zákona musí. Proč se tomu vyhýbá? Je možné, že se někdo v tom případném dopise přepsal nebo ta dotace pro to romské muzeum bude dost vysoká. To je dokonce dost pravděpodobné, nejde jen o provoz vlastního muzea ale i o roky neotevřený hotový Památník romského holokaustu v Hodoníně u Kumštátu a o výstavbu dalšího památníku v Letech

Okamura svůj dotaz na ministerstvo kultury objasnil tím, že se na něj s tímto dotazem obrátil občan a požádal ho, zda by tuto informaci nemohl prověřit, a z toho důvodu se obrátil na ministerstvo kultury. „Připadá mi to neuvěřitelné, ale snažím se pokud možno vyhovět všem občanům, co se na mě obrací s různými dotazy či žádostmi,“ vysvětlil Okamura.

„Snažíme se pokud možno všem odpovídat nebo nabízet radu či pomoc. Pán byl kontaktován a potvrdil, že to myslí vážně, a požádal, abychom se zeptali. Že prý slyšel, že takový dopis byl odeslán. Zároveň říkal, že se možná odesílatel ‚přeťukl‘. Takže jsme na základě přání občana dali dotaz,“ ujasňoval Okamura.

Nemám zrovna rád Okamuru, ale objektivně vyhodnoceno, je jeho vysvětlení jeho dotazu logické a čekám na odpověď ministra na tuto interpelaci, která by do toho měla vnést jasno.

8 2
možnosti
VS

A proč se občan ptal Okamury a ne rovnou ministerstva?

1 0
možnosti
KM

"V Muzeu romské kultury pracují rozumní vzdělaní lidé" - no tak dlouho už jsem se nepobavil tedy ..

A jinak SPD s Okamurou je ve sněmovní to lepší...hned po ANO!

3 10
možnosti
Foto

Vážený pane předsedo,

velice nás zaujala Vaše myšlenka, že bychom třeba mohli požádat o dotaci ve výši jednoho bilionu korun. Svolali jsme správní radu a vše posoudili. Bohužel asi není v našich silách abychom naše muzeum rozšířili výkupem okolních budov a pozemků na velikost půlky Brna. Zbylo by i na okružní dálnici, což by bylo jistě atraktivní. Pro budoucí návštěvníky bychom mohli postavit i ze směru od Prahy vysokorychlostní železnici. Pravděpodobně by zbylo i na vlastní elektrárnu s jedním jaderným reaktorem. To jsou všechno velmi lákavé vize, ale nejsme schopni je zrealizovat a to z důvodu, že máme v současné době pouze několik desítek zaměstnanců. Jejich počet nechceme rozšiřovat, protože máme obavy, že s vidinou velkých zdrojů i na platy by se k nám třeba mohli snažit vnutit i přívrženci vaší strany. Proto velice za nápad děkujeme, ale tu myšlenku musíme bohužel s díky odmítnout.

24 0
možnosti
Foto

Je nutno doplnit, že ta suma je 1000x1000x1000 korun. To aby to pochopili ti lidé, co ho volí.

9 2
možnosti
Foto

1 000 x 1 000 x 1 000 je pouze jedna miliarda. Bilion je víc, tisíckrát víc.

1 0
možnosti
Foto

Jenom bych doplnil informace,Muzeum romské kultury dostává pravidelně z rozpočtu ročně cca 20 milionu korun.Pan diskutující Jaroš,který tu psal o "americké poradkyni,která žádala miliardu" je stejně šílený jako Okamura.Jaký vudce,takový volič...:-)Okamuru nikdo aspon trochu inteligentní volit opravdu nemuže...

11 1
možnosti
LH

No teď na Lety dostali kolem 110 milionů...

1 0
možnosti
MB

Šílenců je ČR více - "Dokonce mi teď říkali, že v celé České republice máme jen DESET pokrývačů. Celkově to není dobře. Snažím se s tím něco dělat" - . Zavádím tedy pro ně 3+4 vlnu EET". Tak bude líp, čau lidi Váš Andrej. (Jeho výrok včera) :-)

9 1
možnosti
DR

"SPD je tragikomickým spolkem, který doufám v příštích volbách vyženou voliči z Poslanecké sněmovny."

Já se obávám že to je pouze nesplnitelné přání. Spíš bych se proto naopak zabýval otázkou proč se do PS dostali a navíc s takovým úspěchem.

5 0
možnosti
MS

Protože není žádným tajemstvím, že ve voličském elektorátu se vyskytuje takové procento voličů s IQ Okamury, které odpovídá volebnímu zisku SPD.:-)

0 1
možnosti
LH

A požádali nebo ne :-))))

4 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz