Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Karma, poděkování za článek.

(zločinná zhovadilost toho, co je článkem komentováno)

4 0
možnosti
MB

Znovu a znovu se řítíme do ostudy - Nyní už i mezinárodní ! Češi? No ti, co šli do vyrovnání jako Poslední - aby to jako První, na popud KSČm, započli rozvrtávat! Stejně sranda, kdy se bojuje s Církemi, aby ten ústřední = Rudý Faraon byl posmrtně nabalzamován, vystaven jako exponát a stále opečováván ! Mj., i zde byla Dohoda porušena. V.I. Lenin, si přál, být pochován po boku své matky v Petrohradě ! Prostě, od Komunistů nebude pokoj, ani po smrti. Lenin má smůlu, tamní Ústavní soud nepoukáže na křivosti a tedy turistům poslouží dále. Dále, od těchto Faraonů a pohrobků, dále ... :-)

6 0
možnosti
Foto

... mají možná oprávněně pocit, že drží vládu pod krkem a mohou ji tedy vydírat. Kdy naposledy bylo něco podobného možné? V 46 ́ ? Ti co hýkají radostí, by se měli podívat co následovalo, možná by se jim rozsvítilo. Naštěstí je to tak, jak píšeš, vlk se nažere, ale chcíplá koza zůstane celá - to neznamená, že nebude smrdět. Jiří;-)R^

7 0
možnosti
DR

Že je tohle zdanění naprosto nesmyslný krok který Ústavní soud zcela jistě smete ze stolu, na tom se tu asi většina shodne.

Ovšem úplný začátek této "kauzy" je u schválení tohoto zákona tehdejší pravicovou vládou, pro změnu namísto komunistů zase s podporou nikým nevolené strany LIDEM a to s přímo úžasnou podporou 102 hlasů, byť tento zákon přesahuje několik volebních období čili by bylo záhodno nejdříve dosáhnout shody napříč politickým spektrem.

Takže co si budeme povídat, nyní si můžou podat ruce úplně všichni, ať jsou leví nebo praví. Rv

1 1
možnosti
VR

Všichni levičáci tady kritizují, jak restituci církevního majetku vyřešila pravicová vláda!

Proč to ale nevyřešily předcházející levicové vlády? Času na to měly dost a dokonce je k tomu i vyzývalo rozhodnutí Ústavního soudu! Zeman, Špidla, Gross, Paroubek - žádná z těchto vlád se ani nepokusila hledat nějaké řešení!

Sami žádné řešení neměli, ale o to víc teď kritizují!

6 0
možnosti
ZJ

... mám stejný názor R^! Karma!

3 0
možnosti
VS

Je to jenom důkazem jaký jsem "právní stát".

2 0
možnosti
JK

Zákon o církevních restitucích je politický a morální akt. Jistě mohlo být vyčíslení přesnější a úplnější, jednotlivé položky se dají rozporovat celkem snadno, důležité je ale to "podtrženo, sečteno a co jsme si, to jsme si, navždy dobrý". Finanční dopad do rozpočtu díky rozložení do mnoha let je minimální. Kritizoval jsem zákon za příliš jednoduché prokazování vlastnictví majetku a osvobození od daně z převodu majetku při prvním převodu, to jsou místa pro korupci jak dělaná. Ovšem nevím o případu, kdy by toho bylo církvemi zneužito.

Tenhle komunistický šprajc ve stylu "my vám ještě ukážeme", je hodný jejich malosti a smutné na tom je, že se před nimi hrbí celá vláda a všichni vládní poslanci. Je vidět, že Babiš se moci dobrovolně nevzdá za žádnou cenu, v dalším kole se může začít nedobrovolně znárodňovat, komunisti už mají seznam firem, které prý oni umí řídit daleko líp, metodou zvanou "zu grunt".

4 0
možnosti
ZD

Přečtěte si co v diskusi dále píše paní Palková. Možná narazíte na věcné argumenty, které alespoň trochu naruší vaší neochvějnou jistotu ve vaší neochvějnou pravdu.

0 0
možnosti
DV