Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Naše postkomunistická a postfaktická doba je stále pro naši svobodu a demokracii riskantní. Stále většina z nás zůstává nacucána komunistickou závistí a nenávistí a jsou ochotni stále sloužit totalitě. Ruské i čínské. Jakékoliv! A my ty komunistické pohrobky stále volíme!

Václav Havel byl jediný prezident, který ctil demokratickou volbu moci. Václav Klaus již demokratickou dělbu moci nectil. A Miloš Zeman už vůbec nemá nic společného s demokratickou dělbou moci. Ten demokratickou společnost rozvrací a deformaci demokratické dělby moci opepřil prohřeškem korupce. Fuj!

!!

8 1
možnosti

Správně. A proto v rámci naší svobody a demokracie, hurá na ně!!! ;-D

0 3
možnosti

Pane Čechtický. Nespadl jsem z Měsíce a znám současné poměry, a proto Vám dát dávám za pravdu.

Nicméně - pakliže je se najde jedinec, kterého značná část mozku je zachvácena pomstychtivostí a arogancí a vulgaritami proti prezidentovi se kterým nesouhlasí, ale naštěstí pro společnost nemá na nic vliv, je třeba hájit demokracii, svobody a být ve střehu. Vůbec se nemá co montovat do živých kauz, což potvrdil, že činí.

[>-]

1 6
možnosti

Oprava: .... a proto Vám rád dávám za pravdu.

:-)

0 0
možnosti

Otázkou je, kde je pravda. Pokud je to tak, jak říká Zeman, tj. že se v jedné věci pouze zajímal o to, proč se v ní dva roky nic neděje a v druhé věci pouze vyjádřil svůj názor o možné nesprávnosti jistého rozhodnutí, pak to jako nemístné ovlivňování soudu nevnímám. Rozsudky jsou veřejné a každý se k nim může kriticky vyjádřit, pokud jejich odůvodnění "kulhá". V tom je i smysl veřejnosti soudních řízení - soudci musí vědět, že jejich rozhodnutí musí obstát před kritickým okem veřejnosti a podle toho ke svému rozhodování také přistupovat. Nezávislost soudů není o tom, že soudci musí žít izolovaně od okolního světa. Je to především jejich profesionalita, která má zajistit, aby v případě, že budou vystaveni jakékoli snaze o ovlivnění jejich rozhodování, tomu odolali a jasně takovou osobu v tomto směru poučili. Za to jsou velmi dobře placeni. Fňukání do médií nic moc nevyřeší.

4 2
možnosti
Foto

Pane Čechtický. Pokud bych spadl z Měsíce a neznal současné poměry, mohl bych Vám dát opatrně za pravdu.

Nicméně - pakliže je v čele státu jedinec, kterého značná část mozku je zachvácena pomstychtivostí a arogancí a vulgaritami proti všem, kteří s ním nesouhlasí a současně má tento jedinec vliv třeba na jmenování do Ústavního soudu, je třeba být ve střehu. Vůbec se nemá co montovat do živých kauz, což potvrdil, že činí.

Souhlasím, že soudci jsou také lidé se svými pocity atd. Právě proto, že žijí mezi námi atd. by na ně neměl být vykonáván absolutně žádný nátlak z žádné strany. Ona "doporučení" pana presidenta takovým nátlakem dle mého jsou.

5 0
možnosti

Děkuji, TomášiR^. Já se jen, vedle negativního dopadu na už tak kulhající demokracii, obávám, že pokud tahle levárna p. Zemanovi a jeho nohsledům projde, stane se zcela regulérní, že děti a jejich rodiče začnou nám, učitelům, radit a diktovat, co, kdy a jak je učit a co hůře, že pacoši začnou vám, lékařům, radit a diktovat, co, kdy a jak je léčit. ("ne, tudy ten řez, pane dochtor, neveďte, tady byste to dobře nezalátal"). Takže nakonec to bude : "ten kecá to a ten zas tohle a všichni dohromady vykecáme moc". Rv

6 0
možnosti

Bohužel, to je už současnost. Lidi radí lékařům, lidi radí učitelům.

Ale tady jde o závažnější věc! Tady jde o útok na základy demokracie, občanské svobody a vymahatelnosti práva! :-)

0 0
možnosti

Děsivé je, že ani konec volebního období Miloše Zemana neznamená konec politiky, kterou se mu podařilo nastavit. V poslední volbě dosta téměř tři miliony hlasů a ty hlasy nikam nezmizí. Naopak se obávám, že se zhmotní u nějakého podobného exota, který bude pokračovat v nastavené linii.

Domnívám se, že ten vlak, do kterého s námi Miloš Zeman nastoupil, stále zrychluje a jeho konečná stanice se nachází mimo struktury EU a za nějakou dobu, až naše trhy začnou být závislé na Rusku a Číně, i mimo NATO. Jemu se to asi ještě nepovede, ale jeho nástupce už by "úspěšný" být mohl. Nejslibnějším ruským želízkem v ohni se v tomto ohledu jeví Václav Klaus ml. - podmínky bude mít připravené dokonale.

Za článek kamra, pane Vodvářko.

15 0
možnosti
Foto

Nemohu říci, že by Vaše vize byla utopická, pane Veigente. Skutečně je to možný scénář vývoje. R^

3 0
možnosti
Foto

Vyvážený, pravdivý, věcný text. Nelze mu nic vytknout. A když vidím to kvičení místních potrefených hus, tak mohu jen říci: dobrá práce! Jen tak dál. Čím je věc pravdivější tím se ta místní úderka důrazněji ozývá. Děkuji a těším se na pokračování.

14 0
možnosti
Foto

Díky Tome, ale já se pokračování toho děje na Hradě docela bojím.

7 0
možnosti

Když tlučete hlavou do té zdi, tak pak Vaše blogy podle toho vypadají Rv

7 9
možnosti
Foto

Jste neobyčejně vtipný, Antoníne Mahovský. Všichni se srdečně baví. Ale zklamu vás, nejste originální, už to tady bylo, vy jistě máte na víc.

4 1
možnosti
Foto

Já věděl, že Vás MZ taky někdy dostane, na něj je těžké nereagovat :D , karma.

6 1
možnosti

NE!!

Člověku, které opakovaně druhé nazývá rudochy, pouze proto, že mají jiný názor než on, karmu nedám. Nemám rád bolševiky, ani jejich diskuzní metody.

Tomáš Vodvářka 33174

Facebook

Všichni chápou, že žádná justice v žádném státě není 100% v pořádku. To jen jeden kryptogenní rudoch prostě nepochopil smysl napsaného.

!![>-] Mám rád svobodu slova a demokracii.

2 19
možnosti
Foto

A máte pocit, že se z toho někdo postaví na hlavu, když nedostane od vás karmu? Jak znám pana autora, tak je mu to jedno. A já s nim souhlasím.

10 0
možnosti

D67a78v24i43d 35V27l96k

20. 1. 2019 19:42

Podepisuji......Zemanovo jednání má už dlouho rysy podvratné činnosti zaměřené vůči podstatě demokracie v našem státu.

22 4
možnosti
Foto

Jaký přídomek po něm zůstane? Číňan? Bumbrlíček?

3 1
možnosti
  • Počet článků 975
  • Celková karma 35,78
  • Průměrná čtenost 2559x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám