Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Ošetřovatelky jsou lidi na svém místě.

4 0
možnosti
Foto

Tomáši mluvíš mi z duše úvodní věta je přesně tak jak to cítím taky a ještě k tomu přičtu, že ti co měli štěstí by měli pomáhat těm co ho neměli.

6 0
možnosti
MV

takovy zpravy ctu moc rad!

5 0
možnosti
Foto

R^Tome, věřím, že práce s takovými lidmi se musí dělat srdcem a smekám před všemi, kteří to dokážou. Díky za článek a hlavně za to, že jsi jejich prosbu vyslyšel.:-)

8 0
možnosti
JJ

J14a33n 96J81í16l82e89k

17. 1. 2019 8:44

Ano Tomáši. Docent Skála mi jednou řekl, že čím obtížnějši klient, tak tim obtížnějši práce a přijetí. A na tom se ukáže kvalita terapeuta.

6 0
možnosti
Foto

Karma. Mám podobnou zkušenost z geriatrického oddělení z doby před 10 lety. Měl jsem pocit, že ty stařenky, jinak nepřítomné, přijímaly pomoc účastně.

3 0
možnosti

V které komoře našeho parlamentu tento blog vznikl?;-)

2 1
možnosti
Foto

J92a34n 75Š39i29k

17. 1. 2019 8:18

Kolega bloger Michal Pohanka aktuálně píše vhodně zvolenou formou sérii článků o domovech pro seniory, z jeho vlastních zkušeností, a je to nelichotivé čtení. Proto jsem si s chutí přečetl dnešní Váš článek, který mě potěšil a utvrdil v tom, že to s námi není tak špatné. Na podzim loňského roku jsem strávil několik dní v nemocnici a byl jsem také příjemně překvapený. Prostory sice staré, v rámci možností však udržované. Jídlo tak akorát, žádné hostiny, avšak přiměřené. Ale hlavně. Přes velmi náročnou práci sester, vynikající kolektiv a laskavý, velmi lidský přístup k pacientům. I od lékařů a sanitářek. Děkuji za článek a přeji hezký den

7 0
možnosti
LH

LDN = továrna na smrt bohuže l- vše co jsem viděl a kde jsem byl šílenost

0 0
možnosti
  • Počet článků 979
  • Celková karma 34,98
  • Průměrná čtenost 2549x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz