Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Podle mne je to hloupost. "Kdo nečůrá s nami, čůrá proti nám" Jenže čůrání proti větru není moc dobré že?. Ve vašem případě by jsme museli čůrat i proti Macronovi, Merkelové a i jiným. A dovedete si představit takové čůrání? Zvláště když není poblíž sprcha.;-)

7 5
možnosti
Foto

Jednak mi přijde mi nesmyslné srovnávat nepřátelské aktivity ruského režimu s tím, co se někomu nelíbí na politice západních spojenců., a jednak principiální stanoviska by měla vždy převážit nad nějakou aktuální výhodností, domnělou i reálnou.

4 3
možnosti
JU

Nedá se říct, že zatímco Rusko a Čína to s náma myslí zle, západ to s námi myslí dobře. Macron, Juncker, Merkelová,...ti rozhodně pro nás nejsou žádným přínosem a nikdy nebudou. A na rozdíl od Putina se nezdráhají nám ani vyhrožovat. Možná bych je nenazval přímo našimi nepřáteli, ale škodit nám dovedou zrovna tak. Nelze nevidět, že například poslanci za TOP09 jdou těmto lidem na ruku, de facto jsou to stejní kolaboranti. Je třeba hájit vlastní zájmy a ne zájmy druhých, jak to dělají oni. Čili zrada a kolaborace je zde na obou stranách.

10 6
možnosti
ZD

Jste nemoderní, nejste IN a ani COOL. Sice máte pravdu - teď se ale nosí něco jiného. Rozhlédněte se člověče. Tolik lidí a Marií s autorem nadšeně souhlasí tak to snad musí být pravda!

3 0
možnosti
KK

Rusko a Čína jsou nepřátelé? Nechcete jim rovnou vyhlásit válku?

Ne, že bych byl jejich obdivovatel, ale nepřeháníte to trochu? :-/

9 8
možnosti
Foto

No, přátelé to nejsou :-/:-)

7 5
možnosti
KS

Rusko nás nepovažuje za nepřítele, ale za zrádce.

5 0
možnosti
Foto

Nevím, koho myslíte tím Ruskem.

1 0
možnosti
Foto

I83v55a86n 98M40a71r51e20k

4. 12. 2018 7:30

Vážený p.Turnere. Přeji, a nejen Vám hodně sil, které vynakládáte svými každodenními heroickými výkony v boji proti větrným mlýnům. R^ [>-]

Škoda , že jste si zřejmě nevšiml včerejšího článku, kde D.Trump označil Kima za svého přítele, kterému je ochoten splnit přání. . . . . . Asi budete muset časem trošku pozměnit pohled na svět ? ;-(

7 5
možnosti
Foto

Ano, Trumpovi ani nevadí, že mu Číňan leze do zelí v NATO a v EU s pomocí laxního postoje českých občanů.

2 0
možnosti
PK

.....takže jen Rusko a Čína a nikdo a nic více?

5 1
možnosti
KS

především Rusko a Čína. Která další země je vůči nám nepřátelská?

3 0
možnosti
JV

Čili dvě tajné služby, už opakovaně označují Rusko a Čínu jako země ohrožující bezpečnost ČR a Miloš Zeman a jeho nejblližší patolízalstvo nevidí, neslyší.

Očekával bych, že jako vrchní velitel Armády ČR vyjádří své opovržení, ostře dsoudí nepřátelské aktivity Ruska a Číny a neprodleně iniciuje kroky směřující k odstranění této hrozby.

Potíž je ovšem v tom, že spíše než českým presidentem je Miloš Zeman ruským protektorem, čili nic takového neudělá. Lze spíše očekávat, že bude závěry tajných služeb bagatelizovat a stupňoavt nátlak na odstranění šéfa BIS Michala Koudelku, který je pro zájmy Kremlu zcela nevyhovující. Je mi z něj zle.

Vám karma.

10 5
možnosti
Foto

Zprávy obou tajných služeb jsou z hlediska demokratické veřejnosti irelevatní, nelze k ním přihlížet, protože si nikdo není schopen prověřit jejich správnost. Volič, který je v den voleb králem, se má spolehnout na někoho, kdo se prohlašuje za autoritu? Buď zveřejním všechno, co vím, aby si to mohl každý ověřit, nebo nic. Jinak jde toliko o nástroj propagandy.

3 6
možnosti
Foto

Zdravím Jiří a karmuji. Je směšné varovat před ruským a čínským vlivem, když Miloš Zeman chodí chlastat vodku na ruskou ambasádu a imrvére jezdí do Číny, kde si z něj dělají srandu.

Vždycky si představuji, jak se ten čínský panovník musí řezat smíchy, když mu přivezou na vozíčku Miloše Zemana s krtečkem na klíně. Slíbí mu investice za stovky miliard a pak koupí jen Slávii a pivovar. A Miloš tam jede znovu....

Nejsme náhodou národ Cimrmanů?

16 3
možnosti
Foto

Ještě příšerněji ale vypadá, když se amícký panovník odmítá s tím našim setkat, a přitom s ruským panovníkem je pečený, vařený.

2 2
možnosti
MK

RvJak úsměvná slova o nepřátelích, co nás ohrožují; pojďme z těch oblaků zpět na zem.

"Přátelé" nám pouštějí několik set miliard, ale přes dva tisíce odvážejí; a toi podvodem při neúměrném navyšování provozních nákladů. Ti stejní nás přinutili k opuštění soběstačnosti v potravinách (nechytejte za slovo, ne 100%), ti stejní nám vyhrožují, že ani tu almužnu nepustí, když si nevezmeme ty inženýry a doktory, kterým otevřeli dveře dokořán. Ti stejní nám sem cpou šmejdovské zboží; holt ta německá huba je o hodně jiná než ta česká! Jsme kolonií Západu, zvláště Německa.

Přítel mého přítele je i mým přítelem; ten za mořem sleduje hlavně své zájmy a proto máme za přátele Turecko a Saudskou Arábii. Že se tam vraždí o sto šest je vedlejší, hlavně to nesmí dělat ten na Východě a už jsme mu to ukázali - diplomaté, škatule, škatule hýbejte se!

A že všechny zaangažované islámské země veřejně vyhlašují, jak dobydou Evropu, i dokonce jak to provedou, to nejsou nepřátelé, jen si tak povídají a velmi "úspěšně" se do majority zařazují a proto jim musíme ustupovat a ustupovat a ... až?!!

Že ten Turek dělá dlouhodobě genocidu na Kurdech, že ten za mořem vyzbrojil ISIL a teď se k tomu nezná, bláznivá Šojdrová hledá 50 dětí a ten druhý "přítel" je v Jemenu zabíjí po tisících, no ozvěte se - to přece nejde, vždyť jsou to přátelé a tak se nařizuje (i autocenzurou): klapky na oči a koukejte jen na Východ - milá BIS.

Ne, že by se na tom Východě nic nenašlo, třeba "vlastenečtí" Ukrajinci, kteří vytáhli staré dobré prapory; ano Rus má také na hrbě, hlavně při svých hranicích, ale rád bych věděl, jak nás tak masově a přímo ohrožuje; myslím, že daleko méně, něž ty mraky politických (ne)ziskovek!

RvNemám rád jednostranné články, zvláště když je řeč o zradě a kolaboraci.

14 6
možnosti
ZD

Přesné. Ale jako je slepému marné ukazovat obrázky, je marné zaslepenému přinášet pravdivá fakta. Pravda je jediná - ta jeho. A má to seřazené hezky, tak po bolševicku - jejich pravda byla také jediná bez možnosti pochybování. Autor je bytostný bolševik. Válka nebude - bude ale takový boj za mír, že nezůstane kámen na kameni.

2 2
možnosti