Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jakékoliv občanské projevy jsou v pořádku - právo Petiční a Shromažďovací. Že tomu nejsme přivyklí a následně je účelově okomentováváno, je věcí další. Blížící se datum 17.11.1989 jen poukazuje na šílenost paradoxního postavení ČR! Agent STB půjde slavit porážku STB a hradně bývalý člen KSČ se - bude radovat z porážky KSČ. Aby situace byla ještě paradoxnější EU - Olaf je zesilována tlakem důkazů, které poukazují na neoprávněnost pobírání dotací Agrofertu. To vše již přerůstá soukromý problém AB a ohrožuje republiku celou. Očekávané ochlazování ekonomiky je zde, Německo 1.1% HDP - ČR 2.3% HDP = zdroje vyschnou. Osoba,. která má sedět ve vazbě - minimálně být mimo, bez vlivu na všetřování - je naopak předem avizovaně znovu a znovu dosazována na svůj stolec, (jak praví M. Zeman. Naše republika se proměnila v Oligarch system - podporovaný Oligarch prezidentem. K čemu demonstrace ? ̈V naší zemi, je i nemožné možné ! ... :-)

10 5
možnosti
Foto

Tak k těm zdrojům ve výši přírůstku reálného hdp si ještě připočtěte inflaci. A s pětiprocentním otesánkem se už dají dělat divy.

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JN

On pan Braun pouze konstatoval skutečnost, že klauniádou se stává demonstrace na jejíž organizaci se podílí Kalousek. S tím souhlasím.

10 5
možnosti
Foto

O21t40a94k81a67r 81S74e77k79l

16. 11. 2018 6:23

Souhlas , karma. Tedy , ne se situací v ČR , ale s blogem. Nadějné vyhlídky opravdu nevidím..... Okamůra - na zamini..... při té hrůze by to mělo jediný klad.Při známé nevraživosti mezi Japonci a Číňany by snad ustala nesmyslná snaha stát se čínskou enklávou v Evropě....

Prezidentský problém s ppMZ , který veřejně vyhlašuje na soukromé TV (sic!), že Babiš bude vládnou prakticky neomezeně s důvěrou nebo bez - vyřeší až matka příroda.:-(

4 5
možnosti
MK

Odshora dolů zaplněné Václavské náměstí pojme cca 100 000 lidí. Pokud chcete uvažovat o půlmiliónovém shromáždění, pak jedině Letná. Jinam se tolik lidí nevejde.

0 1
možnosti
Foto

Souhlas a karma.

Akorát s jednou větou mám problém: " Vlastní vinou se její občané stali rukojmími politických hazardérů."

Voliči ANO a Zemana jsou stále přesvědčeni o správnosti své volby. A upřímně řečeno, když pomyslím třeba na EET, jak to využily všechny hospody ke zdražení a tudíž je to nic nestojí, ale naopak to zaplatí zákazníci, tak to těm pivním dědkům přeju, že si připlatí. To oni byli pro EET, nikoliv hospodští. Ale to jsem odběhl.

Já si myslím že to Babiš ustojí, protože tu podporu zezdola stále cítí. Kobliháře nezviklá nic, protože to není o rozumu, ale o náboženství.

14 9
možnosti
Foto

Vlastně jsem to napsal podobně už dříve: stačí několik koblih a kuřecí křídla a Babiš, soupeřů se zbavíš. Tak nějak

6 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy