Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nojo, další "cizinec" ;-D;-D;-D!

(který spílá Čechům)

8 0
možnosti
Foto

J59i89ř62í 33K94i44n37d93l

13. 11. 2018 20:46

;-D;-D;-DBabiš jako jeden z mála premiérů v historii udělal zásadní systémové změny v českém politickém chlívě. O jaké změny se jadnalo ??? Snad jsou to ty změny, kterými si hrabe dotace pro své firmy Nebo máte na mysli, že do všech důležitýc funkcí dosadil svoji lidi. To jsou ty systémové změny ?? Mám pocit, že jenom provokujete.RvRvRv

13 4
možnosti
PK

Rád Vám osvěžím pamět pane Kindl....Za vlády premiéra Topolánka se také dobře dařilo odčerpávat peníze z tuzemského zdravotnictví. Byla to doba předražených nákupů přístrojů, techniky, zdravotnického materiálu a doba ovládnutí nemocnic. Byl zde také pokus o zavedení tzv. řízené péče. V té má hlavní slovo nikoli lékař, ale soukromá zdravotní pojišťovna. Nadační fond proti korupci zveřejnil v roce 2012 o tunelování českého zdravotnictví samostatný přehledový materiál, který je dostupný na stránkách Fondu [474].

Éra Petra Nečase byla poznamenána drakonickými škrty veřejných výdajů. Šetřilo se i na těch nejslabších. Invalida na vozíku se jen těžko může bránit. Jedině, že by vyrazil do ulic. Jako Švejk. Změnou hodnocení stupňů postižení se z těžkých invalidů stávali zdraví lidé, úředně schopní pracovat... Lidé se proti tomu začali bouřit a skutečně vyšli – a vyjeli – do ulic. Drakonické škrty ale nezabránily místopředsedovi TOP 09 a ministrovi práce a sociálních věcí Jaromíru Drábkovi a jeho náměstkovi Vladimíru Šiškovi, aby „z ruky“ zadávali vyvoleným firmám zakázky na předražené počítačové systémy. Šiška kvůli tomu později skončil u několika soudů a byl i pravomocně odsouzen do vězení, Drábek musel po zatčení svého náměstka Šišky v říjnu 2012 rezignovat.

Nečasova vláda také definitivně prosadila schválení církevních „restitucí“. Pocity štěstí nad tím posléze vyslovil ministr financí a místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek [385]. O církevních „restitucích“ – coby přesunu až 134miliardového majetku a finančních prostředků ze strany státu na stranu církví – vydal Nadační fond proti korupci samostatný elaborát [385]. Jeho zveřejnění vyvolalo ze strany církví nebývale ostrou reakci. Zástupci Fondu vzápětí o textu jednali s nejvyššími církevními představiteli včetně kardinála Dominika Duky.

15 0
možnosti
VV

Napsal jste pravdu, to se rozhodne libit nebude.

7 1
možnosti
PK

uvidíme, jak se to celý rozplete...bud bude AB už konečně po 3 letech jasných důkazů obžalován a odejde z vlády a nebo je to jen politický boj o návrat ztracených pozic...???

4 0
možnosti
Foto

Babiš se bude držt vším, co má. Nějaká morálka ho nezajímá...

5 6
možnosti
Foto

Tedy to jste jim to natřel, ta průraznost nevyvratilených faktů, ten přesný časová přehled událostí, ta jasná dokumentace výroků a jejich autorizace........

aha, to se netýká vás....

5 6
možnosti
PK

a vy nemáte opět argument jen slova a slova..jak by řekl básník...;-D

10 1
možnosti
AT

Otázka na okraj: byl byste takto smířlivý, kdyby se podobných přešlapů dopustil kdokoliv z minulé vládnoucí garnitury?

2 0
možnosti
PK

To je správný dotaz a já byl k Nečasovi a Topolánkovi jako jejich volič velmi smiřlivý , byla to chyba....

4 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 21,09
  • Průměrná čtenost 2673x
Každoroční změna věku je únavná.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy