Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

:-) To je skvělé! Ještě 14 dní - a bude to skutečně v osm večer, takže jsem se nespletla v přepočtu času. Od rána na to budeme mít dost času, abychom se na to mohli těšit - a večer to můžeme oslavit v diskuzi. R^ Věřím že bude co. R^

1 0
možnosti
WW

Skutečně večer, ale zato já včera skončil dříve, probil se dopravní špičkou, abych pak zjistil, že do cíle zbývá zhruba 2 mil. km.

0 0
možnosti
DT

R^ Berte to jako generálku před premiérou. R^

Ale vážně - já se na to taky moc těším... :-)

0 0
možnosti
WW

:-)3D animace a pod. budou na YouTube - takové simulace mě moc neberou ani jako spořič na monitoru v práci, ale víc mi jde o streamovou TV NASA, ve které je v přímém přenosu hodně vstupů jak z řídícího střediska, tak zajímavé rozhovory s těmi, kdo se na tom podíleli atd. Jako fanda sleduji každý projekt (pokud je vysílán v rozumném čase) od Mars science laboratory přes OSIRIS, IRAS, Deep impact...mnoho informací, které se na internetu neobjeví. V podstatě jsem něco jako muskofanda, ale střízlivý;-D

1 0
možnosti
DT

:-)R^ Jistě vzpomínáte na Pathfinder a Sujourner v roce 1997. Dnes nás rozmazlují skvělými přenosy na několika různých kanálech - tehdy jsme byli rádi, když jsme se dostali vůbec k něčemu a nespadlo u toho spojení. :-)

1 0
možnosti
WW

R^ jj, musel stačit časopis Science (1x za měsíc) a vytáčené připojení.

2 0
možnosti
DT

R^ úplně ten modem slyším cvrkat

0 0
možnosti
WW

R^ jj, dnes už romantika, ale kdysi jako neustálá připomínka, že toto je ten echt pokrok.

1 0
možnosti
  • Počet článků 972
  • Celková karma 19,83
  • Průměrná čtenost 1325x
Pokud vás blog pobaví nebo se v něm dočtete něco zajímavého - je jeho účel splněn. Přijďte si popovídat do diskuze, často je ještě zajímavější než blog sám, díky milým a znalým návštěvníkům.