Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jehovisti, to je něco jako veš v kožichu. Mě dostali jen jednou. Když jsem šla z kontroly na onkologii, kde to dopadlo dobře, byla jsem velmi radostná a nebyla jsem obezřetná. Koupila jsem si u metra velkej párek v rohlíku a tvářila se asi dost šťastně. i přistoupil ke mně šarmantní pán a popřál mi dobrou chuť a že prej vypadám, jako bych byla nejšťastnější na světě. Tak jsem mu radostně vyprávěla, že jsem jako bez nálezu a že ten párek mi moc chutná. No a pak se přidala ještě paní, hovoříme, oni mi nabídli časopis prej o přírodě a já jsem laškovně podotkla, že jako moc děkuju, že si ho vezmu, ale kdyby byli jehovisti, tak to bych je s tím hnala. Usmívali se, vrazili mi ten časopis a já mazala na autobus. Až v busu jsem zjistila, že to jehovisti byli a ten jejich blbej časopis! Ten letěl! Do koše! Ale ten pán se fakt nepřiznal, že jsou jehovisti. Asi pochopil, že i přes moji radostnou náladu bych mu řekla něco od plic.

1 0
možnosti
Foto

Zuzi, to je přesně jejich metoda. Anonymně nahodit háček a teprve, když rybka začne zabírat, tak vyložit pár karet na stůl.

0 0
možnosti
MK

M33i10c33h25a86l 84K22o78p79l

9. 11. 2018 17:10

Čekal jsem doma na rodiče, kteří měli přijít na domluvenou návštěvu. Zazvonil zvonek, a protože bydlím v dohledné vzdálenosti na panel se zvonky, a zahlédnul jsem stejnou barvu kabátu, jako nosí moje máma, otevřel jsem jim dveře, a přesně jak je psáno, bylo téměř nemožné jim vysvětlit, že nemám v úmyslu cokoliv s nimi řešit.

I tak ale po mně chtěli e-mail. Dělám do IT, tak jsem si řekl, že ten jim klidně dám, protože můžu později bez problémů nastavit na zprávy od nich filtr, aby to padalo rovnou do koše, a nezabíralo mi to čas, jejich zprávy číst. I přesto, jsem si občas nějakou jejich zprávu z odpadkového koše přečetl.

Popovídal jsem si o tomhle způsobu lovení lidí jehovisty s knězem, kam chodíme s rodiči do kostela, a ten mi popsal, jak taková sekta funguje.

Takže za mne, pokud nečekám nikoho, a zvoní mi někdo na zvonek domu kde bydlím, ani se neobtěžuji se zeptat o co jde. Nejsem vrátný, a tím spíše ne ten, kdo by se k nim rád přidal.

Lidé, kteří se mnou chtějí komunikovat, používají jiné technologie, než běhat všude možně a přesvědčovat kohokoliv, aby se k nim přidal a pak jim přihazoval nějaké peníze...

2 0
možnosti
Foto

R^Skvělé řešení:-)

0 0
možnosti
Foto

Denně je vídám u stanice metra. Chodím kolem nich velikým obloukem. Z domova je většinou pakuji s milým úsměvem na rtech, těsně předtím než jim před nosem prásknu dveřmi.;-DR^

1 0
možnosti
Foto

A to je dobrá taktika, Pavlí. Nalákat a ... a zabouchnout;-)

1 0
možnosti
DV

D69a43v26i47d 68V19l87k

8. 11. 2018 14:54

AktuálníR^, slušně jsem je vypakoval ode dveří minulý týden. Musí to být řehole;-D

2 0
možnosti
Foto

Upsali se dobrovolně, tož dobře jim tak;-)

1 0
možnosti
EB

a to se ještě do diskuse nevložili Santík s Rózkou. asi by to agitátorům vysvětlili podobně jako náš černý kocour kdysi dávno: to táta nic netuše otevřel po zazvonění dveře podobné smečce, jenže než se dostali pořádně ke slovu, vynořil se v chodbě Mikeš, naježený, syčící jako přetopený kotel, sírově žluté oči jako lucerny. snad z nich cítil nepříjemné vlnění, nikdo neví. v každém případě milí Jehovisté jeli, jako by se jim ukázal ďábel sám 8-o od té doby u našich nikdo z nich nezvonil ;-D Pan Mikeš už je za Duhovým mostem víc než 15 let, ale za tohle mu pořád posílám nahoru pozdravy a podrbání :-)

1 0
možnosti
Foto

Tihle věří v leccos a černého kocoura se svítícíma očima se museli vážně vylekat:-) Santík s Rózkou jsou sice velcí, ale vypadají moc mírumilovně, těch se bojí akorát myši:-)

1 0
možnosti
Foto

Já jim tenkrát už ve dveřích řekl, že znám pouze jednoho Gotta a to je Karel. Asi ho ti němečtí Jehovouši neznali, protože nepochopili...R^

1 0
možnosti
Foto

Mohls jim od něj pustit nějakou písničku, třeba by pochopili:-)

1 0
možnosti
Foto

Karma,Honzo.R^

Fanatiky jakéhokoliv druhu bytostně nesnáším.

Jeden fór na konec,možná tu už zazněl,ale já diskusi ještě nečetla.

Zvoní zvonek. Pán jde ke dveřím a ptá se:" Kdo jste?"

" My jsme Jehovisti? Můžeme si popovídat?"

" A kolik vas je?"

"Dva!"

" Tak si popovídejte!"

:-)

4 0
možnosti
Foto

Hezky, Sari, to jsem neznal:)

0 1
možnosti
Foto

Už tu dlouho nebyli, ale poznám je na sto honů, tuším, že oni mě taky;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Tak snad Tě nechají na pokoji:-)

1 0
možnosti
VS

U nás stávala dvojice u náměstí a odchytávala lidi aspoň k diskusi nad zmarem, který nás čeká, ale kterému se lze za spolupráce s nimi vyhnout.

Když už to bylo asi potřetí, vzpomněla jsem si na Švejka a na to, jak se poznávali panem Kakonyim. Tak jsem k nim došla, slušně jsem je pozdravila a pravila něco v tom smyslu, že bude lepší, když rovnou pochopí, že se mnou nic nepořídí a napřou své snahy jinam.Opět jsme se slušně rozloučili, oni mi popřáli hezký den, já jim taky a od té doby jsme se na sebe usmívali a zdravili se na dálku. Po pár letech jsem je přestala vídat a teď je nahradili noví, mladší... a já nevím, jestli i s nimi bude dohoda.

1 0
možnosti
Foto

Vyhnula jste se sporu, a to se počítá. Vyhnete se mu určitě i tentokrát:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2128
  • Celková karma 31,39
  • Průměrná čtenost 1303x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.