Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měl byste navštívit Masné Krámy. Vítězství s křížkem po funuse chutná dvojnásob R^

7 4
možnosti
LU

A zase si autor vymýšľa.Rv

""Dopingový skandál provází Rusy i jinde, Mezinárodní biatlonová unie (IBU) uvedla, že dopovali další čtyři ruští závodníci. Tvrzení Ruska, že tři z nich už nejsou aktivními sportovci a ten čtvrtý už není v ruské reprezentaci, na celé záležitosti nic nemění."

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=679090

Pán autor článku kde ste nato prišiel, že štyria ruský biatlonisti dopovali?8-o

Štyria ruský biatlonisti porušili pravdlá IBU tým, že si nesplnili povinnosť nahlásenia svojho pobytu. Ruskí biatlonový zväz na toto obvinenie argumentoval tým, že traja sa už dávno predtým verejne rozlúčili so svojou aktívnou činnosťou, a štvrtý už takisto nemá takéto povinnosti, pretože nie je reprezentant Ruska.

11 1
možnosti
BV

Přece od něj nemůžete chtít nějakou objektivní nezaujaté informace. On už ani za to nemůže a proto na jeho stav mysli musíte brát ohled

10 2
možnosti
Foto

R^ Karma.

A dovolil bych si poznámečku. Žasl jsem, kolik blogerů se rozparádilo kvůli Sereně Williamsové (jejíž úlety - známé a tolik kritizované - rozhodně neschvaluji).

Jenže i to bledne před nesportovním chováním oné ruské oštěpařky, která nejenomže vyhrála podvodem, (o čemž nemohla nevědět), ale ještě dělala pošklebky a pohrdavě vyplazovala jazyk směrem k české lavičce.

11 1
možnosti
Foto

Zapomněl bych dodat: Ze zlata pro Barboru Špotákovou mám radost. Patří jí a sluší jí.

6 0
možnosti
Foto

I43v76a22n 73M69a10r96e35k

14. 9. 2018 20:36

No, v každém případě bude mít B.Špotáková z vaší gratulace nesmírnou radost.

A Vám jak jinak "zasloužená karma" 8-o R^

9 3
možnosti
DR

Pravda, zlato se počítá, byť o takovou výhru, bez možnosti stupně vítězů a hymny, moc sportovců asi nestojí.

4 3
možnosti
KV

jakkoliv s vámi souhlasím,tak mi přijde článek značně populistický.proto dnes bez karmy pane zieglere.

5 0
možnosti
DR

To neříkejte nahlas. Autor už totiž tradičně vyrazil do svého standartního mínusového boje. ;-D

5 2
možnosti
DR

Jistě, s velkou slávou se jim letos odebralo pořadatelství MS ale SP na závěr sezóny jim zůstal. Tam nakonec přes silná slova jela prakticky celá světová špička až na ty trucující, což jsme samozřejmě byli my, ukrajinci, kanaďané a američané, spolu se Samuelssonem a Bauerem. Nepřineslo nám to nic, pouze zbytečnou ztrátu bodů a pořadí, a to především pro Veroniku v její životní sezóně.

Kromě samých diplomatických úspěchů pana Hamzy je ovšem třeba zmínit i neúspěch a to porážku ohledně kandidatury na MS pro Nové Město v roce 2023.

5 3
možnosti
Foto

Karma, Jane, čekala jsem, že se k této události vyjádří velký sportovní fanoušek a odborník na ruský (ne)doping, pan učitel Nožička, ale on nic. Asi to nezaregistroval ;-);-D

12 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,50
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz