Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ještě dodám toto. Nevím, jakou etiku má autor na mysli? Asi jde o takový výklad etiky, který by v tom vykoupal paní profesorku Sykovou a ostatní nechal suché.

Jde samozřejmě o ty doplatky a finanční příspěvky či dary.

Operace katarakty (šedý zákal) stojí na jedno oko asi 11k a pacient dostane tu "obyčejnou čočku". Pokud by si chtěl připlatit na lepší čočku, tak by si musel celou operaci, tedy asi 15k zaplatit sám.

To je jakási socialistická teorie.

V praxi si pacient (tedy já) doplatil asi 3k za jedno oko a "bylo vymalováno". Brýle jsem odložil do pouzdra a používám je pouze ke čtení těch nejdrobnějších písmen.

Jinými slovy. Šedá, brachu, všechna theorie, svěží zelení dýchá života vzrostlý strom. Johann Wolfgang Goethe.

https://www.google.cz/search?q=%C5%A0ediv%C3%A1+je+v%C5%A1echna+teorie%2C+zelen%C3%BD+strom+%C5%BEivota&oq=%C5%A0ediv%C3%A1+je+v%C5%A1echna+teorie%2C+zelen%C3%BD+strom+%C5%BEivota&aqs=chrome..69i57.1199j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8

3 7
možnosti
Foto

Jen vrozená zdvořilost a takt mi brání napsat, co si o vás myslím, pane Hermánku. Vy vůbec nerozumíte napsanému textu, nechápete souvislosti. Vaše písemná produkce vás usvědčuje. Fakt zkuste než cokoli napíšete přemýšlet, máte-li čím.

4 0
možnosti
Foto

Autor hlavně zapomněl napsat (možná to udělal někdo v diskuzi), že profesorka Syková kandiduje ve stejném volebním obvodu jako odborník na králičí kožky, pan Jiří Drahoš.

3 10
možnosti
JF

trapné, donáško....

13 1
možnosti
ND

Pořád jsem neviděla, podrobnosti kauzy paní Sykove neznám, pokusím se něco dohledat. Jedinou informací mám z jakéhosi rozhovoru s paní Sykovou o tom, jak jí osočuje pan Drahoš. Jelikož je před volbami, tak všechno nemusí být tak doslova, jak je psáno.

4 0
možnosti
Foto

Je vlastně symbolické, že tato paní byla v politice za stranu, která neumožnila lidem ani příplatek na lepší endoprotézu.:-/ Její přestup do ANO ukazuje jednak na její "charakter", ale také na zoufalost Andreje Babiše, který už bere opravdu vše. Docela by mě zajímalo, koho z těch lidí, kteří za něho kandidovali nebo kandidují, by si vzal do managementu svých firem. Karma:-)

10 1
možnosti
LB

Je to sice poněkud od věci, ale když vidím, že politici, kterým ČSSD v minulosti financovala volební kampaň, ji dnes houfně opouštějí, tak si říkám, kdo zaplatí 337 milionů dědicům JUDr. Zdeňka Altnera, až poslední socan za sebou zhasne?

11 1
možnosti
VS

Když si člověk pořádně projde kandidáty do Senátu, tak zjistí, že taková hrůza tady ještě nebyla. Důkaz, že místo zvyšující se kvality nových kandidátů, naopak jejich kvalita strmě klesá.[>-]

5 0
možnosti
Foto

A přitom tam je i nějaký Drahoš, že?

0 2
možnosti
Foto

Díky za článek. Je neuvěřitelné, co někteří lidé dokáží udělat pro prachy a moc. A je zajímavé, že k tomuto článku vůbec nediskutují obvyklí trolové. Že by to byla síla i pro ně?

7 0
možnosti
MV

Tohle sdružení přitahuje fakt podivný existence.

11 0
možnosti
Foto

Taky to pozoruji - už více jak 7 let....

4 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-) Je to hnus podvádět těžce nemocné lidi.

8 1
možnosti
Foto

Slušný člověk by jí neměl podat ruku....

8 0
možnosti
  • Počet článků 977
  • Celková karma 34,84
  • Průměrná čtenost 2554x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám