Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Jen drobá připomínka. Pokud vzpomínáte Desatero dané Mojžíšovi, tak v něm o svěcení neděle není ani slovo. Zkuste si ho přečíst. Nakonec, Židé dodnes světí sabat - sedmý den týdne - sobotu.

Jinak dobré.

4 0
možnosti
Foto

Díky za připomínku, svěcení svátečního dne je obsahem jak katolické víry, tak i židovské Katolíci světí neděli, což je v Desateru obsaženo, Židé mají svůj Shabbat.

4 0
možnosti
Foto

Karma, samozřejmě, ale mám takové tušení, pane doktore, že Ovčáček k vám přestoupil ze stejného důvadu, z jakého vstoupil jeho pán do KSČ. Chce vás rozložit zevnitř. 8-o;-)

8 4
možnosti
Foto

K51a34r13e35l 29M62á38d33l40e

11. 9. 2018 16:57

V roce 1968 se ke komančům nevstupovalo kvůli rozkládání zevnitř, protože si nikdo nedokázal představit, že by mohla padnout vláda jedné strany. To až po Plyšounovi se vynořili moudří, kteří prý už v tom roce 1968 přesně věděli, že socialismus je nereformovatelný. Zeman tam jako spousta jiných slušných lidí nevstoupil, aby stranu rozložil, ale aby posílil reformní křídlo.

7 3
možnosti
Foto

K88a97r23e28l 60M32á59d74l83e

11. 9. 2018 16:47

Dáváte na blog trefné a vtipné příběhy z rodinného života, dáváte sem dobré židovské vtipy - a kdovíjak se Vám vždycky povede vyšťourat i takové, které nejsou notoricky známé. Jen s tím Zemanem nedokážete zkrotit svou nenávist. Nepatřím do jeho fanklubu, prostě to dvakrát byla volba menšího zla, takže nejsem nijak citlivý na Zemanovu kritiku. Ale je hranice mezi kritikou a nenávistnými výpady. Také nekarmuji články proti Drahošovi, které neargumentují, nejsou psané s vtipným nadhledem, ale jen urážejí.

4 7
možnosti
MV

Vy jste, Karle, napsal svůj názor ve vašem stylu, Tomáš svůj v jeho stylu. Ani jeden z nich není lepší nebo horší. Jen jsou dvě skupiny čtenářů :jedna se prikloni k Tomovi, druhá k vám.

6 0
možnosti
Foto

Inu, nevyzpytatelné jsou cesty Páně a stejně nevyzpytatelné jsou hlubiny duše lidské... Tomáši, zatím jsem tu zprávu ani nezachytil, vlastně až teď z Vašeho dnešního blogu.

Takže bych počkal na další vývoj. Nic není nemožné, ba ani místo tiskového mluvčího na Arcibiskupství pražském...

6 1
možnosti
JL

Představa navráceného Ovčáčka, je stejně absurdní, jako katolíci hájící nárok na zdanění restitucí.R^

11 0
možnosti
Foto

Zázraky se dějí, Josefe.

4 0
možnosti
Foto

R^ karma. Ale já myslím že ten mluvčí je tak splachovací, že se ho nějaká morálka a desatero vůbec netýká. Jaký pán , takovy kmán.

17 0
možnosti
VV

Nabizi se otazka: Kdo je tady ten pan a kdo ten kman?

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 1
možnosti
MV

To je určitě pomluva někoho z žumpy

4 1
možnosti
VV

Skoda, ze knezi jsou vazani mlcenlivosti. To by bylo poctenicko, co vsecho ten novy katolik u zpovedi na sebe vysypal.

5 2
možnosti
VV

Ale na druhou stranu bude tak zamestnan odrikavanim otcenasu a ruzencu, ze nebudeme mit moznost cist jeho perly.

2 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-)

8 1
možnosti
MV

Tomáši, nejmenujes se příjmením Zeman, tak tady nepoucuj Ovcacek ani Standu a ani Jirku, a už vůbec ne Arnolda. A za to tykání klecet hodinu na hrachu. Jasný? Jinak tě všichni upali, ani karmy k tomu nebude třeba. Krasnej veselej zbytek dne preju a shalom s Tebou a zlý pryč!

9 0
možnosti
Foto

Shalom Marku, jsem teď ubytován v kosher hotelu, kde Židé slaví Roš hašana, tedy nový rok 5779. Je tady veselo a cítím se velmi dobře. Měj se fajn.

1 0
možnosti
  • Počet článků 980
  • Celková karma 35,31
  • Průměrná čtenost 2546x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz