Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvělé vtipy, Tomáši, moc děkuji. Většinu z nich neznám, pobavil jsem se!

8 1
možnosti
Foto

Dík za návštěvu, Marku a shavua tov.

0 1
možnosti
Foto

Já mám moc ráda židovské vtipy, takže jsem se výborně bavila, ale tento mě doslova zboural: „Chudák Steigermark, musí ležet v hrobě se dvěma úplně cizíma lidma.“;-D

Hezký víkend, pane doktore. :-)

10 1
možnosti
Foto

I Vám, paní Jandová

0 1
možnosti

"Paní Rothbartová ..." ;-DR^

5 0
možnosti
DT

Ten, jak končí ramadánem se mi líbí nejvíc;-DR^

5 0
možnosti
PK

Židé byli vždy nositelé vzdělanosti. Přibližně čtvrtina laureátů Nobelovy ceny jsou Źidé; ocenění získali zejména v oblasti fyziky, ekonomie a medicíny. Tak ani nevím jak to vlastně je se mnou v tomto kontextu. Mám rád židovské vtipy a pamatuji si jeden z dávných dob, spíše tedy politický, obyč,. nic velkolepého, bo ty zajímavý již zazněly v blogu:

,,Setkal se sovětský a americký dirigent. Sovětský říká svému protějšku - ve světě se tvrdí, že v SSSR panuje antisemitismus a podívejte se, já mám ve svém orchestru pět židů. A kolik jich máte vy? A americký kolega odpoví - víte, že já ani nevím“R^

17 0
možnosti
VF

Sára: musíme dceři koupit závěsy na okno. Naproti bydlí nějaký mladík, ať na ni nekouká. Izák: nastěhuj se do dceřina pokoje ty, ať si závěsy koupí ten mladík.

11 0
možnosti
Foto

Mně se zase nejvíc líbí ten, co vyprávěl Jan.Werich: " Potká Kohn Roubíčka a ptá se: "Poslouchejte, Kohn, takoví kamarád, a oni mi neřeknou, že se vaše Etelka vdala." "Proč bych vám říkal, že se naše Etelka vdala, když se naše Etelka nevdala?. "Ale jděte, jdu tuhle parkem, ona sedí na lavičce a kojí děťátko." "Má čas, má mléko, proč by nekojila?" ;-)

3 0
možnosti
Foto

Pane Kacíři.... mínus, mínus....no tak... čekám.....

8 1
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz