Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma.Nelze si nejšimnout,že s podporou Babiše a Zemana jsou komunisté čím dál drzejší,jak by také ne.Jsou neoficiální součástí vlády a přes volební propad se mohou všem drze smát do obličeje při vypouštětí takových to nechutných lží a přihlouplé demagogie...

11 2
možnosti
Foto

A jakou to má souvislost s invazí 1968?

3 4
možnosti
Foto

Komunismus nebyl ruský, ale německo-židovský koncept, prosazený za pomoci císařského Německa v zesláblém Rusku za účelem totální likvidace jeho vojenské moci.

Vláda v Kremlu byla mnohonárodní. Nejsilnější a nejdéle panující byl Gruzínec Dzugašvili s krycím jménem Stalin, pak Ukrajinec Chruščov, Čuvaš Brežněv a následně i nějaký ten Rus.

Ale dnes je "vsjó ravno". Hoří jen jeden plamen. Planou plamen protiruské propagandy v hořícím srdci blogera Zieglera a jeho přitakávačů.

4 13
možnosti
VV

Nesnazte se, toho Filipa stejne netrumfnete.

17 3
možnosti
JB

J73i59ř94í 29B32o43č48e54k

14. 8. 2018 19:42

fajn.podle logiky soudruha Falmera jsou tedy povstalci v Donbasu Ukrajinci. tedy bojují proti své vládě, potažmo jsou tedy zločinci a teroristé (což jsou)

a je úplně jedno, jestli Brežněv byl ukrajinec, rus nebo snad kazach. byl to sovětský stalinistický bolševik a podle toho se také choval

10 0
možnosti
PT

P39e46t10r 80T90o68m73e83k

14. 8. 2018 19:38

STBák Filip je odporná, prolhaná komunistická zrůda. A protože to je šéf komunistů troufám si tvrdit (a doufám, že mě anonymní cenzoři paní Janků nevymažou), že komunisti jsou stejně jako před rokem 1989 bandou zločinců. Umí si někdo představit, že by v Německu po válce existovala Nacistická strana?

13 1
možnosti
Foto

Jenom se jmenovala Neonacistická.

0 1
možnosti
MB

Filip se vyjadřuje kolaborantsky hloupě - navíc opět lže, (Rusů bylo celkem 5). . Dle něj - Možno rozvést, že Rakousko pak nese vinu za 2 světovou - (Alof byl narozen v Branau). Možno jít i dále, byl i nazýván "Českým kaprálem", (P. von Hindenburg). Neměli bychom se omluvit? Stalin je např. - prapůvodem gruzinský bandita - Lenin je pak histo dobromil! Tak,či onak by měl předseda KSČm objet 108 obětí invaze 1968 a sdělit jim, že je pobil Brežněv z Ukrajiny a řídil to z Moskvy. Budou dozajisté rádi!:-)

10 0
možnosti
Foto

Bere toho šaška Falmera ještě někdo vážně?

11 0
možnosti
Foto

Zákeřnost spočívá v zaplevelování informačního prostoru lhaním (tzv. "jinými verzemi"). Anebo, jak zde napsal jakýsi soudruh, že prý je to sledování "jiné linie událostí". To je děs! Za pár hodin už bude Falmer citován ve všech dezinformačních stokách jako údajný "relevantní zdroj" informací o událostech ze srpna 1968.

5 0
možnosti
JZ

Já diskusi otvírám. :-)

5 0
možnosti
VV

Proto jsem se taky divil.

Chtelo by to zeptat se administratoru, ale ti se mnou nemluvi.

0 0
možnosti
VV

Neplasi se tu zase nekde technika? jednou mate otevrenou diskusi, za chvili zase ne a naopak?

0 0
možnosti
VV

Nebyl by to zazrak, kdyby jakykoliv komunista nelhal?

I zde v diskusich je to preci videt.

10 0
možnosti
Foto

Je nesmysl něco takového připisovat národům a je jedno jestli Rusům nebo Ukrajincům. Za vstup vojsk VS mohlo politbyro v Kremlu a zejména jeho vůdce Brežněv. Zažili jsme si tehdy něco podobného, co Maďaři dvanáct let před tím.

12 0
možnosti
Foto

Dnes máte ode mne velké plus

6 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,82
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz