Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prosím, prosím, mám jiný dotaz. Má ta POEZIE 007 něco společného s J. Bondem? Hezký den a nejen tento!!:-)

1 0
možnosti
Foto

J33a27n48a 39M60a81j41o54v97á

24. 7. 2018 11:59

Horste, jste čtenář - bystrozor. Samozřejmě. Kreativní konference jsou velmi akční záležitost a tak mají každoročně pořadové číslo 007!

0 0
možnosti
Foto

Neustále hledám po bytě alespoň jednu gumicku a často mám smůlu. Přitom jsem před dvěma týdny kupovala celý svazek gumiček. Takže já si tu jedinou gumičku,co jsem našla, strezim jako oko v hlavě. :-)

2 0
možnosti
Foto

J98a27n54a 26M46a87j18o57v32á

24. 7. 2018 12:29

No tak vidíš, u vás je to taky. Gumičky jsou prostě mizivky...jakto?

1 0
možnosti
Foto

R^Jani, mohla by to být gumičkosponková černá díram která se neustále plní víc a víc. Až její hmotnost přesáhne kritickou mez, tak vybuchne a zaplaví svým gumičkosponkovým obsahem všechny domácnosti na Zemi:-)

2 0
možnosti
Foto

Vidíš? To je naprosto vážná hrozba. Máme nasměrovanou mysl na ochranu před blackoutem a on to může být rubber attack. Hrozná představa. ;-)

2 0
možnosti
DT

Nemajíc ženských spolubydlících (pes se nepočítá, kdybych mu dala do chlupů sponky, tak mi to spočítá) - nemám ani problémy s gumičkami. Ale mohla bych rozvést to mystérium s ponožkami.

Dávno jsem vzdala hledání nespárovaných ponožek. Někdy se najdou a někdy se nenajdou. Mám celou bednu, do které prostě stoicky přemístím ty, které jsou právě single. Kde se courají ty ztracené? A jak to, že zase později odněkud vypadnou? Přičítám to nějaké prostoročasové anomálii. :-)

Krásný blog! ;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Měly bychom se, Dano, sejít, možná jsou ty druhé z páru v moji krabici (taky jsem to vzdala). Tahle záhada má několik teorií, žádná se ale neosvědčila, protože se mi to stává, ať bydlím kdekoliv, ať mám pračku jakoukoliv...a ponožkožrouty (Lichožrouty - mimochodem - milá pohádka) by bezpečně identifikovaly kocouři.

Jo, ponožky, na to by to chtělo hlavu páně Řeháčka a jemu podobných, ti by nám to spočítali :-).

Díky, to je tak blbý, že se to psalo samo :-))

1 0
možnosti
Foto

Ale tak občas nějaká gumička povolila či praskla, sponka se rozlomila, něco půjčíš a není vráceno. Taky jsem spoustu spon musela vyřadit, jak mi po létech stresů vypadala půlka vlasů, už to neudržely... :-( Ale mám je někde schované, třeba to ještě někdy půjde.

Kde jsou berušky atd., to taky nevím. ;-)

1 0
možnosti
Foto

No jo, ale ty půjčené a nevrácené taky musí někde být...to je prostě prekérka. Ale jak zjišťuji, jsi vzorná a spony schováváš doma, tak nejsou s těmi našimi v nějakém zcela jiném vesmíru. Máš můj obdiv :-)).

(Ale...do háje, KDE jsou všechny ty berušky všech holčiček??) ;-)

1 0
možnosti

No, nerozluštím...jen potvrdím. Je to tak. Ano, kam se hrabe otázka nekonečna oproti gumičkologii či sponkistice? Zdánlivě jednoduchá záležitost, ale tady jsme s vědou v...koncích:-D

Velmi zajímavé téma, paní kolegyně.

Kdyže bude další konference?:-D

2 0
možnosti
Foto

No, taky to vnímám jako naprostý převrat, který by snad přivolal k reinkarnaci i Einsteina a Newtona i s Pythagorem. Jsem velmi zvědavá, kam toto povede a jestli se od základů změní vnímání našeho světa?

Termín konference nejspíš zatím nebyl určen. Jak tak kreativní vědce znám, ještě stojí u brněnské přehrady a diskutují. Doufám, že jim okolochodící lidé občas podstrčí aspoň rohlík.

0 0
možnosti
JK

Odpovědí je abundantní (σ(n) > 2n) číslo 42, protože toto číslo je universální odpověď na otázku života, vesmíru a vůbec.;-)

P.S.: Stačí napsat "42" do vyhledávače.

1 0
možnosti
Foto

No jo, Lungvil na konferenci chyběl, asi chyba organizace.

(Mimochodem, určitě to není 54?)

0 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 961x
Pro ty, co mne znají už vdanou (blog je založený dříve než moje manželství) jsem už spíše Pšejová.

Naprosto obyčejná ženská, jakých chodí po ulicích tisíce. Pozorovatelka světa a majitelka víry v lidskost.

Momentálně také zaujatá členka skupinky pohybující se kolem Davida. Mladého muže, kterého učinila vězněm ve vlastním těle svalová dystrofie a on se chce dělit o svůj příběh a zkušenosti.

Píšeme o tom i na facebooku:  https://www.facebook.com/DavidAGenetickyGolias/

Jsem k nalezení na:  jamajka117@gmail.cz.