Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Je hrozné, kam jsme se to propracovali - dva seznamy ministrů . Po 8 měsících buď lže - 7x již soudem usvědčený lhář - prezident M. Zeman, nebo agent STB Bureš, který neváhá přísahat i na své děti, aby záhy onemocněly. Hamáček, který v životě nic neřídil, pojednou řídí ministerstva dvě ! Ti slavní Kocourkovští ještě měli nějakou důstojnost ! ... [>-]

12 1
možnosti
Foto

Mirku, každý ministr na světě "ministruje" někdy poprvé. A dvě ministerstva. Hamáček má pravdu, jde tam vlastně o souhru dvou podobných agend, které se (třeba migrace) částečně překrývají.

Asi by bylo divné mít současně ministerstvo zdravotnictví a zemědělství. Ale po jistou dobu by schopný politik také ukočíroval obě.

2 3
možnosti
Foto

Za mě R^, byť s jednou opravou drobné nepřesnosti. Dr. Horáková nebyla členkou sociální demokracie, nýbrž Čsl. strany národně socialistické. V tomto smyslu by tedy bylo dobré článek upravit.

7 0
možnosti
KM

Na zdejších blábolech se mi zvlášť líbí a oceňuji jak zdejší většina pisálků, kteří o sobě hlásají jací jsou demokraté, zde plive jedovaté sliny, háže špínu a nemůže přes srdce přenést cokoli co není v souladu s jejich představami, byť se o tom rozhodlo v demokratických volbách a prostředí volbou většiny.

Skutečně Vám všem z celého srdce Vaši zapšklost přeji a věřte, že se jí skutečně a vším tím Vaším štěkáním rozhodně a patrně nejen já velice bavím.

Děkuji Vám za každý nový den zpestřený Vaší zlobou.

2 6
možnosti
Foto

Nikdo nepřestane být sprostým lhářem tím, že dostal 51% hlasů voličů. Spíše to vypovídá o těch voličích. A pokud jich je většina, tak i o národu. Jistě jste jeho hrdým příslušníkem.

10 2
možnosti
Foto

Definice prezidenta je to přesná. Ale spíše vypovídá o našich 51% lidí kteří ho volili. A pokud tvrdí (jako už jeden z nich tady dole), že je lepší než nějaký nevýrazný, ušmudlaný, neprůbojný úředník a proto ho volili, tak zase jen říkají, co jsou zač a že hulvátství je pro ně lepší než bezvýraznost. A pokud někdo ještě dnes hrdě tvrdí, že ho volil a nelituje toho, ba naopak, adoruje a omlouvá jeho skutky, tak plive do tváře Miladě Horákové a i všem obětem komunismu. Máme svobodu slova, má na to právo. Ale místo aby jím okolí opovrhovalo, tak je často chválen. A za toto právě může Miloš Zeman. Němci mají pěkný výraz pro prezidenta: Staatspräsident, já bych to v našem případě poopravil na Staatsidiot, pokud použiji slovník jeho samotného.

9 1
možnosti
Foto

Zase budu sprdnut, ale nedá mi to. Žádných 51% "našich lidí" Zemana nevolilo. Ale poměr těch, kteří volili Zemana k těm, kteří volili Drahoše, nebyl 51%, ale víc. Záleží to na metodice výpočtu.

3 3
možnosti
PK

Opravil bych - Zeman nebyl dlouholetým členem. Osobně si myslím, že náš politický systém se mění spíše na oligarchistický východního typu a příčin je více, nejen MZ a AB. Zaregistroval jste že KSČM nemá v programu vybudování komunismu ale jakéhosi light socialismu? O "komunismus" jako mrtvolu vůbec nejde.

1 0
možnosti
Foto

1992 až 2007 lze označit za dlouholeté členství. Nemyslíte?

3 0
možnosti
Foto

Berte to pozitivně, upozornil na další významnou otázku vztahu k minulosti. Už Ferdinanda Peroutku vykopal z propadliště dějin.

A pokud Babišovi klesnou preference, Zemanovi to nezapomene.

1 1
možnosti
Foto

Miloš Zeman se dostal do stádia, že ať udělá cokoli, bude to u určité, dosti velké skupiny lidí, špatně. A z tohoto "prokletí" má nulovou šanci se vyhrabat, především proto, že na této své pověsti usilovně pracoval mnoho let.

1 2
možnosti
Foto

Když jsem ho včera zahlédl v televizi, tak je to prostě fyzická a mentální troska. Jeho satrapové to vědí a žijí v režimu "každej další den je dobrej".

Co po něm zůstane? Zahulený Hrad a spousta vypitých lahví. Nic víc. A pocit trapnosti ze spoluobčanů, kterým z nejasných důvodů imponoval.

Karma

7 1
možnosti
Foto

Děkuji. No nezbývá než doufat, že ty láhve budou zálohované, takže uklízecí firma bude nějakou tu kačku mít navíc.

3 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy