Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Arabové mají komunistický styl hospodaření. Ti by byli naopak schopni udělat poušť i z amazonských deštných pralesů. Vám karma, Jane.

10 1
možnosti
Foto

To mi řekněte, Marku, co si o vás má normální člověk myslet :-/?

0 0
možnosti
JC

Ne nadarmo se říká: dej židovi poušť, za pár let máš zahradu, a dej Arabovi zahradu a za pár měsíců máš poušť. Ano, Gaza je dokladem. Ono je totiž snazší někomu něco sebrat, než vzít motyku a pracovat.

9 0
možnosti
KM

K66a84r97e50l 29M83a11s61e32k

16. 4. 2018 18:13

Jojo, to se to zúrodňují pouště za miliardy marek v německých reparacích.

2 8
možnosti
Foto

Jojo, to se to kopou za milirady z EU a USA tunely pro pašování zbraní, zatím co obyvatelé Gazy nemají co do pusy.

10 2
možnosti
JS

Kdyz v r.2005 predal Izrael Gazu Arabum, tak zavlazovaci zarizeni, skleniky pole a sady byly okamzite zniceny. Stroje i budovy zdemolovany a co slo prodat, prodano do srotu. Proc zurodnovat poust. kdyz OSN, EU a USA poslou penize i potraviny?

5 1
možnosti
Foto

zúrodníte-li sousedovu zahradu, je to sice hezké, ale třeba tam chtěl mít písek, kdo ví

1 5
možnosti

Obyvatelé Židovského státu přeměnili království písku v úrodnou zem. To byl fantastický úspěch. Je to argument k vyvrácení Araby mohutně šířené lži, že prý se Izrael protiprávně zmocnil arabské půdy.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=658954

Tohle je důkaz pracovitosti Židů. Nic neříká o vlastnictví.

4 0
možnosti
PK

Výjimečně s autorem souhlasímR^

2 0
možnosti
GK

Koukam dalsi clanek do supliku jak by rekl pan Werich ;-D

1 2
možnosti
Foto

R^R^R^ Od roku 1881 přicházejí Židé do Palestiny a židovští nákupčí z peněz Sionistické organizace (do které přispívali filantropové, např. Rothschild či baron Hirsche), nakupují půdu od bohatých Arabů, kterým hebrejské zlato přišlo vhod a nákupčím prodávají bezcennou, neúrodnou půdu, zejména bažiny plné krys a štírů. Židé jí dokážou zúrodnit tak, že přináší užitek, což u vyvolává u Arabů závist. V roce 1948 OSN se usneslo o vytvoření státu Izrael. Židům byla přidělena ze 70 procent neúrodná polopoušť, o kterou neměli Arabové zájem, a to, co si sami Židé zúrodnili a koupili. I tu poušť dokázali Židé zúrodnit a to vidí každý, kdo navštíví Izrael.

16 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,89
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz