Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Kdo svolával dnešní demonstrace?

-----------------------------------------------------------------

Svolávají je ti, kteří prohráli a nechtějí respektovat výsledky demokratických voleb.

A ti, co prohráli opět přišli o koryta a mají nedostatek financí. Proto se musejí spoléhat na zahraniční zdroje.

Tím se stávají závislými a jsou nuceni se podřizovat cizí vůli.

Jsem rád, že jsem svobodný a nezávislý občan.

:-)

18 14
možnosti
Foto

Svolali ji ti, co nesouhlasí, aby premiérem byla osoba s temnou minulostí, bývalý člen zločinecké organizace, agent StB a osoba trestně stíhaná. Při každé pořadané demonstraci je důrazně zdůrazněno, že nejde o zpochybnění voleb, ale jde zde o vyjádření nesouhlasu aby byl premiérem této země osoba s takovou minulostí a současnou přítomností.

14 7
možnosti
JK

Jediný program ANO je vycucat dotace z ČR a EU a ničit konkurenci Agrofertu v ostatním klidně naslibuje cokoliv komukoliv a pak si stejně dělá co chce. Nechápu jak proletáři mohou věřit velkokapitalistovi, že jim v nějakém sociálním opojení přerozdělí veškerý svůj zisk. Trestně stíhaný několikrát přistižený lhář, ten co smlouvy nedodržuje, co nemilosrdně likviduje odpůrce a konkurenty má být solidním partnerem pro vládní spolupráci. Sami si objektivně odpovězte, zda s tímto člověkem uzavřete smlouvu, na které závisí vaše budoucnost, která vás může připravit o všechno.

Všichni, kdo mají trochu rozum řekli, že do takové oprátky hlavu nestrčí a ČSSD cukla těsně před utažením, jen díky pudu sebezáchovy se postavila na zadní i když ji prezident do chomoutu vehementně strkal.

ANO nemá vlastní program, jen vykrádá ostatním to co se mu zrovna hodí a vydává to za své, kampaň před volbami a i po nich vede Babiš jako osobní, jak proti stranám tak proti jejich představitelům, neštítí se nadávek, lží a umělých kauz, kauza "lithium" je ukázka účelovosti a nesmyslnosti, stejně jako když za všechno může Kalousek. Kdo z vás se spolehne na člověka u kterého je jisté, že vás při první příležitosti potopí?

Demonstrace, a to ne jen ta poslední, jsou důkazem, že lidem to není jedno a jsou ochotni opustit křeslo u televize a dát o sobě vědět, to už není maličkost je to vážný vzkaz nám všem. Nevěřme lžím, sledujme informace pro i proti, mějme svůj názor a nepapouškujme ten cizí.

23 14
možnosti
PK

Kdyby soudy konaly, tak jak mají bylo by jasno...s AB, nebo bez AB, ale protože tomu tak není tak se tato agonie bude prodlužovat do nekonečna a bez předvídavého výsledku.

10 2
možnosti

Už jsem Vám tady vícekrát vysvětlovala, že Balbišovy kauzy zdaleka nejsou před soudem a to díky průtahům ve vyšetřování, které on a jeho rodina vytvářejí.

6 1
možnosti
Foto

Na to se dá říct říct jediné: přání otcem myšlenky. Myšlenky zklamaného anonisty.

16 7
možnosti
TB

lepší anonista než onanista :-P

7 0
možnosti
MK

Vážená paní Fuchsová, v některých věcech s vámi souhlasím a v některých ne. Já se taky denně pohybuji mezi lidmi, někdy řešíme i politiku a naopak kolem mě se vyskytuje mnoho lidí, které pan Babiš zklamal a tím, že se pachtuje se stranami jako je SPD, nebo KSČ si to jen kazí. Já osobně jsem ho nevolila a myslím si, že pokud budou předčasné volby si ANO spíš pohorší;-O

24 6
možnosti
Foto

Pacht (z lat. pactum, smlouva[1]) je právní institut občanského práva a druh závazku z právních jednání spočívající v přenechání věci jinému.

Jaké věci Babiš chce někomu přenechat?

Jinak raději používejte slova, která znáte.

2 3
možnosti
MB

Myslím si, že ani za 29 let, demokracii stále nějak v krvi nemáme. Volby pak chápány jako manželství - "Máš to celoživotně, tak se nevzpouzej" - podrob se a nereptej. Jakmile se reptá, první otázka je - kdo to organizuje - v jakém žoldu ? Nezazní otázka o čem ti lidé vlastně melou ? Co stále chybí , je sdělování linky. Z hradu, od premiéra. Určení morálního imperativu - příkladu. Každý vedoucí, mistr, učitel, zejména pak ten nejviditelnější - tuto roli má. Vlastně se dozvídáme = Hrad ego samolibě pikli - Premiér bojuje proti kmotrům tak, že se jím samotným stane. Sranda, v obci máme rod zemědělců. Klasika, otec komunisty zavřen - Babišovými rodiči, synové dnes makají dále, zase jsou okradeni synem o 50 milionů Kč na dotacích. Oni jsou těmi skutečně malými ! Syn, agent STB chce vládnout, do basy se mu nechce. Snaží se 6 měsíců o vládu. Slovy mého orce - Snaha = Je výraz neschopnosti ! Nejde o snahu, jde o výsledky - Babiš je nemá ! Dnes může skončit. Ty demonstrace svůj smysl mají - O tom hovoří a Milošovi připomínají s kým jedná:-)

27 8
možnosti
AL

Pěkně popsáno.

---------------------

Na druhou stranu, mně se ty demonstrace těch zmanipulovaných a naivních lidiček líbí. Jak jsou zapálení pro "dobrou" věc a ve svém myšlenkovém omezení, si myslí, že když se zbaví jednoho člověka, tak bude politika krásná a republika skvétat.

:-)

13 9
možnosti
Foto

Mě pane Ličko nikdo nezmanipuloval a na demonstraci jsem šel, protože ti, co volili hnutí ANO se nechali zmanipulovat sliby, které Babiš nesplnil ani jako ministr a jenom co dokázal nahrabat si další miliardy pro své firmy.

13 5
možnosti
ZD

Skoro dokonalý popis nálady ve společnosti.

Přestávám se divit proč se v některých zemích chystají omezit neziskové organizace.

17 6
možnosti
JV

To byly krásné časy. Volili se s 99,9% komunisti, demonstrace byly jen na 1.máje. Všeho bylo dostatek. Všichni vydělávali stejně (až na pár zasloužilých soudruhů) .

((Pozor ironie.))[>-]EU

38 5
možnosti
KS

ANO volilo 18 % obyvatel téhle země, ostatní byli proti. Babiš tak potřebuje získat na svou stranu další obyvatele tím, že přizve do vlády jiné strany. Jenže ty mají pud sebezáchovy a nepůjdou do vlády s někým, na kom ulpělo policejní vyšetřování. Mockrát jsme tady byli svědky výkřiků padni komu padni a za příklad nám byly dávány země, kde politici odstupují jen při pouhém podezření, natož pak při vyšetřování. Proti ANO nikdo nic nenamítá, protože těch 82 % obyvatel, kteří ho nevolili, nevidí problém v tom, proč by program ANO nemohl prosazovat někdo jiný než Babiš. Ale ANO moc toho programu nemá, lidi volili Babiše, nikoli ANO. A proto Babiš dál zůstává na svých pozicích a 82 % obyvatel téhle země je proti němu. A to už je hodně vysoké procento, které v těch zemích, co nám byly dávány za příklad, žádný politik neustojí.

13 9
možnosti
DN

Buď neumíte počítat, nebo jste demagog. Rv A teď nejde o politické půtky při sestavování vlády a kdo je nebo není příznivcem Babiše, ale čistě o Vaše (ne)matematické schopnosti. ;-)

7 4
možnosti
  • Počet článků 747
  • Celková karma 30,42
  • Průměrná čtenost 2342x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.