Diskuse

Špunt Andrej

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Dal jsem KARMU, letos první, celkově dám za rok maximálně tři, ale tohle si to zaslouží.

Přirovnání se špuntem v odpadu je neuvěřitelně přesné. Je jedno z jakého materiálu onen špunt je, co umí, co dokázal a co by snad i mohl dokázat, on prostě zadržuje "to ono", co by jinak bylo odplaveno v zapomnění a místo toho se "to ono" na nás valí vrchem. Z vpovzdálí to zavání dost nechutně a zblízka je to ještě horší.

Můžeme všichni nadávat na "to, či ono", všechno marné, dokud je tam špunt, tak se nechutností nezbavíme.

6 2
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, pane doktore. Zásluhou Babiše (a Zemana) jsme v nejhorší situaci od pádu komunistů.

8 1
možnosti
Foto

Hahaha. Výrok století.

4 1
možnosti
JL

Problém je v tom, že přesto všechno, ho lidé volili a budou ho patrně volit znovu.R^

Zde si dovolím citovat názor Pavla Kosatíka: Na té naší dnešní situaci není nejhorší to, že na všech úrovních veřejného života přibývá různých blbě se chovajících kreaturek. V drtivé většině jsou to lidi čitelní, ve svých názorech brutálně upřímní, takže na nich vlastně ani často není co řešit. Nejhorší je, když na ně ti, u kterých slušnost původně nebyla vyloučena, začnou řvát stejným způsobem a stane se z toho řvaní oboustranné.

Myslím, že v dnešní době je líp než dřív rozumět Karlu Čapkovi: tomu, že ten svůj konejšivý tón nevolil z nějaké vnitřní slabosti, z neschopnosti vidět věci v surové podobě, v jaké jsou. Bylo to naopak. Neviděl smysl ve řvaní na lidi. Nevěřil, že se dobrá věc může prosadit tím, když se pořád dokola opakuje, že ten druhý je ... Nejde nic získat sdílením metod s křiklounama. Když napíšete, že křikloun je ... stejně jako předtím jemu, ani vám se neuleví.

To se mi líbí

Super

Haha

Paráda

To mě mr

3 0
možnosti
JL

Omlouvám se, ten citát jsem převzal FB, proto ty reakce.:-)

1 0
možnosti
TP

Já vládu nějak k životu nepotřebuji a už vůbec nepotřebuji, aby cokoli vymýšlela či prosazovala. Zkusme si představit, kdyby minulá vláda spíše neexistovala než existovala a kdyby vůbec nic neprosadila. Nebylo by tu mnohem lépe?

0 0
možnosti
Foto

No je to divné, ale tu minulou vládu v podstatě vychvaloval Zeman i Babiš. Jen ten premiér byl nějakej divnej. Prej.:-\:-D

2 1
možnosti
Foto

Ono je těžké zdůvodnit politickou porážku. Ale, teď se zdá, že KDU-ČSL chytila vítr a bude chtít do staré dobré koalice.

1 0
možnosti
Foto

A kdo říká že byla celá vláda špatná?

Hlavně premiér, značka: podávám demisi nepodávám demisi byl slabým článkem.

1 0
možnosti
VS

Bohužel jak se zdá, tak se historie stále opakuje. Všichni křičí že drtivě Babiš vyhrál. To komunisté v roce 1946 vyhráli ještě drtivěji. Naslibovali hory doly a co bylo potom...:-(

7 1
možnosti
Foto

Potom bylo 40 let diktatury, že?

1 0
možnosti
MK

Perfektní článek;-Dse vším souhlasím. Jo velké EGO je velké ego. Tady už dávno nejde o dobré fungování státu, ale o ovládnutí všeho , co se dá.;-D;-D

8 2
možnosti
Foto

Nikdo tak nemaká pro dobré fungování státu, jako Babiš. Dřív jsem ho přehlížel, ale zatím...

1 2
možnosti
  • Počet článků 986
  • Celková karma 33,59
  • Průměrná čtenost 2528x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz