Diskuse

Špunt Andrej

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-)R^ Popravdě řečeno jsem čekal , že se AB ze socany dohodne. Ti mě naopak příjemně překvapili, že nevyměkli. Zarážející je to, že Babiš nepřistoupil ani na písemný závazek, že rezignuje, když ho prvoinstanční soud odsoudí. Jak tomu rozumět? Že budeme mít odsouzeného premiéra a pokud odovolací soud rozsudek potvrdí, že bude vládnout z lochu? Proč nabízel "zahraničí", "obranu", "spravedlnost" a ztroskotalo tona vnitru? Že by to bylo tím, že justice není ministrem ovlivnitelná a vnitro ano?

12 0
možnosti

A co na to Chovanec? ;-)

3 0
možnosti
LJ

Předčasné volby budou stát slušnou sumu a AB je znovu vyhraje. Asi se do parlamentu dostane méně stran, al jinak se nic moc nezmění. Budeme mít další vládu bez důvěry.

4 0
možnosti
AL

Opravdu, pane Vodvářko?

------------------------------------

"L ́état, c ́est moi" /stát jsem já/, prohlásil kdysi jeden francouzský král. Ale to bylo už hodně dávno v době, kdy o demokracii neměl nikdo ani ponětí.

---------------------------------------------------------

První prvky nejstarší demokratické instituce byly založeny ve Spartě, známém soupeři Athén, v 5. století před naším letopočtem, tzv. Archaická spartská ústava. A co staří Řekové, u kterých slovo dêmos a kratos vzniklo?

Ale co, pro autora několik století a naprosto chybný výklad demokracie, zas tak mnoho neznamená.

:-)

5 6
možnosti
Foto

I87v13a91n 76M45a36r86e62k

6. 4. 2018 15:37

Je to strašné p.Vodvářko. Volby do parlamentu i prezidentská volba zdaleka nedopadla podle vašich představ, i když pokud vás paměť neklame, jsem Vás před vašim předvolebním optimismem několikrát slušně varoval , stejně tak jako při prezidentské volbě, dostalo se mi vždy jen invektiv a nejen od Vás.

Volby dopadly jak dopadly, není mi jasné čeho se svými blogy snažíte dosáhnout nyní?

Mé tipy jak při volbách do parlamentu, tak při prezidentské volbě se do puntíku splnily, to určitě nepopřete.

Pokud bažíte po předčasných volbách ve kterých ale zatracované ANO a A.B. získá 40-50% hlasů pak v tom případě s Vámi solidárně a rád "držím basu" .

Přeji hezký víkend. R^

7 6
možnosti
MK

Pevně doufám, že se tak nestane, my na Moravě pana Babiše moc nemusíme....;-D;-D a to co předvádí teď je už k pousmání;-D;-D

6 0
možnosti
Foto

Prosím všechny diskutující, aby ignorovali Jiřího Hermánka. Nereagovat, nekrmit.

18 4
možnosti
Foto

To už ale opravdu je velká známka nervozity a slabosti. Jak už jsem napsal dříve, tak na to, aby zde člověk intenzivně fungoval, musí dotyčný disponovat jistou mirou otrlosti. Jinými slovy, "být teflonový".

4 2
možnosti
Foto

Pan Babiš, ač se Vám to nemusí líbit, zatím vyhrává na plné čáře. Připravuje se na nové volby a ostatní jsou zatím v křeči, jako by na ně použil nějakou bojovou otravnou látku. Kombinace s prezidentem je dokonalá, kdo bude jmenován dalším premiérem po předčasných volbách? A je někdo, kdo by chtěl snad rozpustit sněmovnu, když zatím nic pro získání více hlasů nic neudělal? Výměna Babiše? Za koho? Kdo bude všem ostatním vyhovovat? Ani reinkarnace V. Havla by nebyla přijatelná. Zdá se, že pouhé vytažení špuntu v našem politickém rybníčku nepomůže, protože bez protažení trubek to nepůjde. Zatím nikdo nenavrhl řešení, ani já, ani Vy. Kdo by se nad tím měli zamyslet v první řadě, jsou ti politici v křeči, nebo mají uvolnit své místo dalším:-/.

6 3
možnosti
MV

kdyby volby vyhral na plne care, jak pisete, tak by se uz nekolik mesicu nemotal jako nudle v bandě

5 1
možnosti
MB

Včera u mne chlapci z Lihového domu, zabodovali ! Mrzí mne, že podobnou cestu nezvolila ODS. Jednat, proč ne ? Zviditelnit se - ale tím, že se drží zásady ! Udělat i to celé divadlo a dojít k závěru. OK, máme obsahovou shodu, nesedí personálie. Před volbami - Mluvili jsme o špuntu. Dřez je plný kalů, střetu zájmů a ještě s ostudou STB. Chceme tedy vytáhnout špunt a dřez vydesinfikovat ! A. Babiš říká, že v kalu se mu žije dobře. Vše sofistikovaně proinvestováno - další vazby navázány. Rodině se daří dobře, do basy otec nechce jít. Vše pustí - mimo ministerstva Financí a Vnitra ! Oligarcha byl donucen otevřít karty - ČR je mu lhostejná. Chce vládnout a být na svobodě. Pokud jej M. Zeman vyzve, aby tedy splupracoval se Stranou umírněných fašistů - SPD + KSČm - Špunt bude navíc oblepen sekundovým lepidlem zmaru. Možná, že vytáhne i Kanagom ! ... :-)

4 1
možnosti
DV

D22a12v57i13d 67V58l76k

6. 4. 2018 14:28

Někdo nám tady ve vládě nemaká a jen kecá!!!R^R^

8 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

5 1
možnosti
  • Počet článků 982
  • Celková karma 35,66
  • Průměrná čtenost 2541x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé. Rentiér, který se prací už jen baví, který nikam nespěchá a s nikým nesoutěží. Příležitostný herec a dálkový chodec.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

  • L.A.Sulovská
  • Vladimír Gottwald
  • Jan Pražák
  • Lubomír Stejskal

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

  • www.blogosfera.cz