Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ne všechny ,,zájm. osoby" byly do US od nás vydány. Jinou, a to žádnou ,,malou rybu", jsem vyhandlovali za pět ,,turistů";-D Ale i toto bude zítra starší, než včerejší zprávy;-)

6 3
možnosti
NM

..no a v poslední době se strašně divíme nad tím,že se politika tahá do sportu ale ona je tahána do všeho tak se nedivme ...a já raději s ohledem na cenzora končím toto rozjímání pro klid duše....

0 0
možnosti
JN

J75o12s48e28f 29N33i60k87l

30. 3. 2018 18:02

...snad už má pan Ziegler pro tento týden splněno..to je jeho třetí článek o Rusku...budu se těšit na další...

8 9
možnosti
Foto

Jsou různí ,,entomologové". Někteří se zbývají třeba i šváby, jiní se specializují výhradně na rusy. A pro jiné zas havětˇ jako havětˇ;-)

8 2
možnosti

Pamatujete si ještě, jak po volbách Zeman prohlásil, že už ho nečeká žádná politická prohra? A na inauguraci zase "Budoucnost je je na 5 let naše"?

;-D

11 2
možnosti
Foto

O jaké prohře, Zoro, mluviš?

2 3
možnosti
Foto

Jak nám naše média mnohokrát zdůrazňovala,,a nyní zdůrazňovat přestala, vláda v demici by neměla činit žádná nevratná a kontroverzní rozhodnutí, zejména rozhodnutí personální. Toho je nutno se držet a neměnit bezcharakterně postoje jako korouhvička ve větru, pane autore !Rv

9 7
možnosti
VH

Jenže toto rozhodnutí je evidentně "provozní".

7 0
možnosti
SN

:-)........Když o sobě prohlásíte, že jste katolík a nenávist z Vás přímo stříká, tak to si trochu protiřečí. Katolíci jsou lidé smířliví, dovedou nepřátelům odpouštět a hlavně v čase velikonočním, kdy oslavujeme zmrtvýchvstání Krista!

Velikonoce a Vánoce jsou svátky, kdy i vlažní katolíci přijmou svátost smíření, a v dalších dnech se snaží chovat pokorně a neubližovat vědomě druhým. Čili....Vaše ohánění se katolictvím je jen pokrytecká póza.

Vy zřejmě vidíte do duše vydaného, znáte přesně čím se provinil a máte ohromnou radost z toho, že byl vydán do rukou, možná katům ! !!!!!!

9 8
možnosti
Foto

Moj řeč. Já katolíkem jsem a nikomu nic zlého nepřeji. U Zieglera je to ale jen póza k zalibení.

2 3
možnosti

Nikulin byl právem eskortován do USA, protože já, Ziegler, nenávidím vše ruské.

4 5
možnosti
Foto

Je to tak. A já mám rád, samozřejmě platonicky, ruské ženy a ruskou vodku. Ovšem, podvádím ji se Zubrovkou z Lidlu.

2 2
možnosti
Foto

jsem hrdý na to, že jsme americkou kolonií.

5 5
možnosti
Foto

Já též. Měli bychom uspořádat oslavný pochod.

1 4
možnosti
Foto

Tak nakupte prskavky a slavte, Zieglere. A zkuste nás prosím obšťasnit zase něčím o MHD. Toto už je docela nudné.

P.S. Kéž by Česko bojovalo za své občany tak energicky jako to dělají USA a Rusko.

2 4
možnosti
PK

No někdy bojuje...vždyť si vzpomeňte na ty dvě děvčata co stát vyplatil někde, tuším v Pakistánu a bylo to hodně a hodně milionů a za pár měsíců se tam jedna z nic vracela.....stejskalo se jí;-€

1 0
možnosti
PK

Vůbec nevím co a jak a komu tento mladík ublížil, bo nejsem počítačová genius. Pokud je však vydání v souladu s rozhodnutím soudu, nelze nic namítat. Do jaké míry se rozhodoval MS a jaká kritéria měl k tomu k dispo se ještě snad dovíme. Přál bych si, aby to nebyla právě jen ta podmínka spojenectví s USA. V minulosti taky jeden pan ministr vydal katarského prince a .....no a proč a jak to bylo dál nechci uvádět, v souladu s právem to ale prý nebylo...

6 0
možnosti
Foto

Chtěj ho využít. Nepohrdli nacistickým raketovým odborníkem Von Braunem a Nikulin je mladší a tedy cennější.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 24,90
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz