Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

vzala bych ten den za Vás :) musí to být parádní zážitek. Jinak chodíme do školek se psy a ty akce jsou super - v našem případě děti povzbuzují paní učitelky, aby prolezly pod psem :)

1 0
možnosti
Foto

Pod psem prolezu libovolně krát, pokud to ovšem není jezevčík. Taky u nás byla paní s Bellinkou, čsl. ovčandou, nádhera. Ale Bohouš mě fakt nepotěší...

0 0
možnosti
Foto

;-DUmím si představit horší věci, létající dravci jsou úplně v pohodě. Ale ta rukavice e docela nepohodlná a nepohneš v ní ani prstíčkem.;-)

0 0
možnosti
Foto

To bylo OK, pohybu jsem nebyla schopna;-D

1 0
možnosti

R^

Bohouš? To jsem já. A vždy když jsem se představoval, tak se z druhé strany ozvalo "bernardýn". Jo, ten krásný Sovákův hafan na horské chatě. Tenkrát žádné Vánoce se bez něj neobešly... Teď ještě aby mi říkali "vorel"!

Pavoučky mám rád. Jak malý kluk jsem je vždy krmil mouchami chytanými na okenní tabulce. Ale moje žena je nyní také vraždí ostošest. Je mi jich líto.

Mám rád i hady. Za sklem, samozřejmě. Nejlépe v zoologické zahradě. Venku ani tak moc ne. Na naší zahradě jsme měli hnízdo zmijí. Šikovný kocour je všechny vychytal a zavraždil. Teď je tu trochu klidněji.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Jistě nešustíte a netrháte mrtvé myši...;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 631
  • Celková karma 32,94
  • Průměrná čtenost 2030x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš",
...a také Danajka. 
Psát mi můžete na: 
ohlasynablogdanajka@seznam.cz            
Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy