Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s Vámi pane Braune. Máte ve své kritice pravdu, jen bych v dnešní době zvolil míň bombastický nadpis. ČT je bita ze všech mmožných stran s cílem ji co nejvíce znevěrohodnit a co nejvice si ji podřídit. Každý takový nadpis se i nevědomky podílí na této kampani. Pokud tady zůstane jen Nova a Prima, můžeme už rovnou zhasnout.

10 4
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu ale dovolím si nesouhlasit. Kritika, je li míněna upřímně, nemůže nikdy škodit. Jak možná víte, pokud ne tak se to dozvíte nyní, žiji za oceánem. A prakticky jediná stanice, kterou sleduji pravidelně je ČT. Jak 1 tak 2 kvůli dokumentům, tak i ART kvůli uměleckým pořadům. Jen Déčko moc nemusím. Asi proto že už nejsem dítě. Myslím si že to je dostatečným důkazem, že se právem považuji za příznivce veřejnoprávní televize. A jako takový mám samozřejmě o ní péči. A jde mi také o to, aby těch útoků bylo co nejméně. A toho nedosáhneme tím, že budeme přehlížet takové šílenosti, jaké se dějí v hlavní zpravodajské relaci. Ta by se měla od Novy a Primy a Barrandova opravdu výrazně odlišovat. Nepíši o vyváženosti, to slovo nesnáším. Píši o objektivitě. A zprávy z Izraele jsou jen jednou částí problematičnosti zpráv. Všimněte si například, že kdykoliv jsou zprávy z parlamentu nebo cokoliv týkající se vnitřní politiky, tak se tak okamžitě vecpe názor nějakého komunisty. To je právě ta vyváženost, která ovšem ve skutečnosti je pohrdáním historických zkušeností. Tento můj článek byl psát v naději a dobré víře, že jednou přijde den, kdy veřejnoprávní televize bude opravdu sloužit veřejnosti.Konkrétně u zpráv z Izraele by stačilo, když už mají problém s Jerusalémem jako Hlavním městem, uvádět jen jméno země. Bylo by to méně fackující,

15 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy